Connect with us

Hirdetés

technokrata

Okos sütőket mutat be az LG a CES-en

thinq

Smart home

Okos sütőket mutat be az LG a CES-en

Okos sütőket mutat be az LG a CES-en

Új, az InstaView technológiára és a ThinQ okosotthon-platformra épülő sütőket mutat be az LG Electronics (LG).

A készülékek a fritőzt helyettesítő forrólevegős sütési funkcióval (Air Fry), mesterségesintelligencia-alapú vevőszolgálati megoldásokkal és az okos platformokhoz való hozzáféréssel kreatív ételkészítésre inspirálják a felhasználókat.

Az LG 2020. évi InstaView ThinQ családba tartozó sütői akár közel 180 literes sütőtér-kapacitással is elérhetőek, az új Air Fry sütési funkciónak köszönhetően pedig többé nincs szükség arra, hogy a konyhában egy külön forró levegős fritőz is foglalja a helyet, és a hagyományos olajban sütési módokhoz képest jóval kevesebb zsiradék felhasználásával készíthetők egészségesebb ételek.

A prémium kategóriás LG hűtőkből már jól ismert InstaView technológia révén kényelmesen lehet ellenőrizni a sütőben készülő ételeket: elegendő kétszer rákoppintani az üvegajtóra ahhoz, hogy felkapcsolódjon a sütő belső világítása, így az is elkerülhető, hogy — jelentős hőveszteséget előidézve és így lassítva az ételkészítés folyamatát — folyton ki kelljen nyitni a sütő ajtaját. Az öntisztító üzemmódok révén ráadásul a sütő kényelmesen, vegyszerek használata nélkül tisztán tartható: a kisebb szennyeződéseket a gőz erejével az EasyClean funkció távolítja el mindössze 10 perc alatt, míg a Self Clean funkció magas hőmérséklet alkalmazásával tünteti el a sütő belső felületére rakódott makacs szennyeződéseket.

Az új sütőkből az okos funkciók sem maradhattak ki: az LG ThinQ applikációja révén a felhasználók számtalan professzionális recepthez férhetnek hozzá például a SideChef, az Innit vagy a Tovala kínálatából. Az ételkészítési folyamatot lépésről-lépésre leíró instrukciók átküldhetők az okostelefonról a sütőre, amely automatikusan kiválasztja a megfelelő sütési módot és hőmérsékletet, így minden alkalommal garantált a tökéletes végeredmény.

Az új készülékek támogatják az LG mesterséges intelligenciával felvértezett vevőszolgálati megoldását, Proactive Customer Care-t is. Ennek lényege, hogy a készülék időben figyelmezteti a felhasználót a potenciálisan felmerülő problémákra és személyre szabott terméktámogatást kínál. Ez nem minden, hiszen Google Asszisztens- vagy Amazon Alexa-kompatibilis okoshangszórókkal összekötve az LG InstaView ThinQ sütői a lakás bármely helyiségéből irányíthatóak és ellenőrizhetőek.

„Az AirFry funkcióval felvértezett új LG InstaView ThinQ sütő-termékcsalád alapvető célja, hogy az ételkészítés folyamatát kényelmesebbé, az ételeket pedig egészségesebbé tegye”

— mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.

„A gyorsabb sütéssel és a könnyebb tisztítással kevesebb időt kell a konyhában töltenünk, így több időnk maradhat a családra és a kikapcsolódásra. Ez jelenti számunkra a jobb életminőséget szolgáló innovációt.”

Az LG InstaView ThinQ™ sütők 2020. évi modellválasztéka a CES-en mutatkozik be 2020. január 7-én, a Las Vegas Convention Center #11100 jelzésű standján. Az LG CES-hez kapcsolódó további izgalmas bejelentéseit az érdeklődők az #LGCES2020 hashtag alatt követhetik a közösségimédia-felületeken.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés