Connect with us

Szépüljön a háztartás öntapadó fóliákkal!

tokeleteskepek_hu_ontapado_folia

Smart home

Szépüljön a háztartás öntapadó fóliákkal!

Szépüljön a háztartás öntapadó fóliákkal!

Háztartás lehet szép játék is

El tudja képzelni, hogy csupasz falakkal, néhány bútorzattal rendelkezik a lakásuk és ezen kívül csak egy szék és egy ágy tátong az ürességben?

A kérdés nem más, mint: hogyan lehetne feldobni ezt az egészet néhány mozdulattal? Senki sem hív szívesen egy rideg raktárépülethez hasonló térbe vendégeket, családtagokat, barátokat. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy a háztartási kellékek fontosak, és hogy nélkülük nincs a lakásnak lelke, vagy stílusa. Az Otthonunk egy olyan hely, ahol jól szeretnénk érezni magunkat és ehhez nagymértékben hozzájárulnak az esztétikai kiegészítők a bútorzat mellett. A harmonikus tér megteremtése érdekében a lakások különböző díszítései is segítenek. Kedvenc képeink, fotelünk, dohányzó asztalunk vagy épp állólámpánk csal egy kis izgalmat a szobába, amit egy egyszerű albérlet helyett az bátran az otthonunknak érezhetünk.

Csak a fantáziánk szabhat határt

Minden háztartás rendkívüli, egyedi, eredeti és kifejezi a tulajdonos személyiségét. Néhányan különböző gyűjteményekkel rendelkeznek, mások szőnyegeiket hangsúlyozzák és vannak, akik szeretik az illatos gyertyákat, figurákat, virágokat és így tovább… Manapság egy ilyen modern korban, amiben most élünk, modern megoldások ölelik körül, legnagyobb örömünkre. Ezek a modern öntapadó fóliák például hihetetlen könnyedséggel dobják fel például a teljesen átlagos egyszínű komor ajtófelületünket.

Érezte már úgy, hogy valami hiányzik a lakásból?

Érezte valaha úgy, hogy hiányzik valami a lakásából/házából? Az érdektelenségnek ezennel vége! Nem kell végtelen ideig böngészni a netet egy-egy jó ötletért, hiszen a megoldás itt van a szemünk előtt. Az előbb említett öntapadó tapéták jácint könnyedséggel felhelyezhetők és gyakorlatilag újjá varázsolják otthonunkat. Ha magunktól nincs esetleg megfelelő ötlet, akkor a Tokeleteskepek.hu e-shopban érdemes még szétnézni, ahol számos nagyon ízléses felhasználási ötletet találhatunk.

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom