Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az UPC erősebb és gyorsabb internetet ígér nekünk: Lássuk, mik az új lehetőségeink

Smart home

Az UPC erősebb és gyorsabb internetet ígér nekünk: Lássuk, mik az új lehetőségeink

Az UPC erősebb és gyorsabb internetet ígér nekünk: Lássuk, mik az új lehetőségeink

A Happy Home csomagajánlatok megújításával egyidőben másodpercenként 150, illetve 300 megabitre emelte az internet kezdő sebességét a UPC.

Az új Wifi Power Pack rendszer segítségével pedig lehetőséget biztosítanak a wifi jelerősségének és lefedettségének az eddigieknél sokkal egyszerűbb növelésére is, annak érdekében, hogy otthonuk minden szegletében zavartalanul élvezhessék a szolgáltatást az ügyfelek.

upc_pp_02

Happy Home Comfort és Premium néven újította meg tavaly bevezetett komplex díjcsomag-kínálatát a UPC Magyarország. A másodpercenként 150, 300, illetve 500 megabites letöltési sebességet biztosító díjcsomagok egy olyan komplex kínálati portfólió részét képezik, amelyben nem csupán az internet sebessége, és az elérhető TV csatornák darabszáma, hanem a wifi jelerőssége is kiemelt szerepet kapott. A Wifi Power Pack névre keresztelt rendszer célja, hogy az ügyfeleknek ne kelljen kompromisszumokat kötniük sem az internetkapcsolat stabilitása, sem a megabitek terén. A UPC-től igényelhető wifi boosterek hatalmas könnyebbséget jelentenek, hiszen segítségükkel az otthonok legtávolabbi pontjaira is zavartalanul jutnak el a wifi jelek. Mindez pedig további wifi router telepítése, illetve fúrás és falbontás nélkül oldható meg úgy, hogy ezek az eszközök a már meglévő elektromos hálózaton keresztül továbbítják a UPC speciális internet modemének, a Connect Boxnak a jeleit – csupán a konnektorhoz és a kábelmodemhez kell csatlakoztatni őket.

upc_pp_03

A megújult Happy Home ajánlatokban szélesebb televíziós csatornaválasztékot is találnak az előfizetők. A Comfort digitális kábeltelevízió csomagban 95, a Premiumban pedig 148 digitális tévécsatornát kínál a UPC, amelyek egy része HD minőségben érhető el, illetve a Műsorvisszanéző funkció segítségével 7 napon belül, külön felvétel beállítása nélkül újranézhetők a műsorok. Szintén újdonság, hogy a UPC Videotár eseti videó kölcsönzője, a Filmtár már a Horizon típusú set top boxot használó ügyfelek számára is elérhető.

„Felismertük, hogy az élmények nem állhatnak meg a nappali küszöbénél. Olyan extra szolgáltatásokat és a mindennapi szórakozást megkönnyítő termékeket kell fejlesztenünk, amelyek a lakás bármely pontján, bármely okos eszközön, a család minden tagjának elérhetővé teszik a saját igényeire szabott szórakozást. A Happy Home az otthoni szórakozási élményeket nyújtó szolgáltatások új rendszere, amit úgy találtunk ki, hogy az egyes elemek egymással is a lehető legjobban együttműködve, egy ökoszisztémát képezve nyújtsák a legtöbbet ügyfeleinknek”

– mondta Sztahura Ida, a UPC Magyarország lakossági marketing igazgatója.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés