Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung újabb középkategóriás okostelefonnal támad, a mobilfotósok legnagyobb örömére

Smart home

A Samsung újabb középkategóriás okostelefonnal támad, a mobilfotósok legnagyobb örömére

A Samsung újabb középkategóriás okostelefonnal támad, a mobilfotósok legnagyobb örömére

Örökítsd meg a világot a tripla kamerás Galaxy A7 okostelefonnal a saját nézőpontodból!

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A széria legújabb tagját, a Galaxy A7 készüléket. A három nagy teljesítményű, hátlapi kamera, az áramvonalas dizájn és a hétköznapok során nélkülözhetetlen funkciók teszik a Galaxy A7 okostelefont nélkülözhetetlen készülékké, bárhová is sodor az élet.

sm-a750f_003_r-perspective_blue

„A Samsung elkötelezett az iránt, hogy jelentős innovációkat kínáljon a Galaxy család minden felhasználója számára, bárhol is legyenek épp a világbanEzért is vagyunk izgatottak, hogy a Galaxy A7 okostelefonnal egy új, innovatív funkcióval bővül az A széria repertoárja, és olyan praktikus, egyben erős eszközt adhatunk a felhasználóink kezébe, amely kényelmessé, mégis kivételessé teszi a hétköznapjaikat.”

– mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója.

Kattints és oszd meg az élményeidet a Galaxy A7 nagy teljesítményű tripla kamerájával:

  • A Galaxy A7 8 megapixeles, 120°-os ultraszéles lencséivel nem maradsz le egyetlen pillanatról sem. Az ember szemével megegyező látószögű Galaxy A7-tel készült nagylátószögű fotókon éppen úgy örökítheted meg a világot, ahogyan te látod.
  • A 24 megapixeles és a mélységi lencsékkel felszerelt Galaxy A7 Élő fókusz funkciója a bokeh effekt beállításával lehetővé teszi a mélységélesség szabályozását, hogy lenyűgöző fotók szülessenek.
  • Készíts tűéles fotókat kedvező és kedvezőtlen fényviszonyok mellett egyaránt! A Galaxy A7 24 megapixeles lencséje 4 pixel összetömörítésével automatikusan több fényt enged be alacsony fényviszonyok mellett is.
  • A Galaxy A7 a még jobbat hoz ki abból, amit lát. A Samsung intelligens Jelenetoptimalizálójának segítségével a kamera kategorizálja a fénykép témáját és az azonnali képminőség-optimalizálás érdekében ennek megfelelően módosítja a szín, a kontraszt és világosság beállításait.

Készíts világos, tiszta szelfiket a nap bármely részében! A Galaxy A7 24 megapixeles elülső kamerájával és állítható LED-vakujával többé nem kell a tökéletes megvilágítás miatt aggódnod. Készíts szelfiket bokeh effekttel a ‘Szelfi-fókusz’ beállítás segítségével és utánozd le a professzionális stúdiók megvilágítását a Pro Lightning Mode-dal! Fejezd ki személyiséged AR emojikkal és előnyös szűrőkkel!

sm-a750f_001_front_black

A 6 colos Super AMOLED kijelzővel érkező Galaxy A7 lehetővé teszi, hogy éppen úgy éld át és oszd meg a világot, ahogyan azt te látod. A Samsung védjegye, az Infinity Display kijelző zavartalan, lenyűgöző képi élményt, a Dolby Atmos® technológia pedig lélegzetelállító hangzást biztosít és átfogó, mindent körülölelő hangtechnikával teszi szórakoztatóvá a használatot. A Galaxy A7 a stílus terén sem köt kompromisszumot, a még kényelmesebb fogás érdekében prémium üveg kialakítással, lekerekített szélekkel és oldalsó ujjlenyomat olvasóval érkezik. A Galaxy A7 három stílusos verzióban, kék, fekete és arany színekben érhető el, így mindenki megtalálja az egyéniségéhez és személyiségéhez leginkább passzoló modellt. A Galaxy A7 okostelefonok a Bixby és a Samsung Health alkalmazásokkal teszik még kényelmesebbé életünket.

A Galaxy A7 Magyarországon október elejétől lesz elérhető 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Október 11-én újabb taggal bővül a Samsung Galaxy család. A bejelentés október 11-én, helyi idő szerint délelőtt 11 órától követhető nyomon.

A Galaxy A7 készülékekről további információ a news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com vagy a www.samsung.com/galaxy oldalon érhető el.

Termékspecifikáció

  Galaxy A7
Kijelző 6.0” FHD+ (1080×2220) Super AMOLED
* A képernyő átlósan, teljes téglalapként, a lekerekített sarkok nélkül mérve
Kamera Hátlapi: Tripla kamera
– 24MP AF (F1.7)
– Széles látószög: 8MP (F2.4), 120°
– Mélység: 5MP(F2.2)
Előlapi: 24MP FF (F2.0)
Ház 159.8 x 76.8 x 7.5 mm, 168g
AP Nyolcmagos 2.2GHz
* Piaconként és szolgáltatónként eltérő lehet
Memória 4GB RAM, 64 belső tárhely + MicroSD foglalat (akár 512GB-ig)
* Piaconként és szolgáltatónként eltérő lehet
Akkumulátor 3,300mAh
Operációs rendszer Android 8.0
Hálózat LTE Cat.6, 2CA
Csatlakozás Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80, Bluetooth® v 5.0 (LE akár 2Mbps), ANT+, USB Type-B, NFC (opcionális*), Helymeghatározás (GPS, Glonass, BeiDou**)
* Országonként eltérő lehet
** BeiDou lefedettség korlátozott lehet
Fizetés NFC*
* Országonként eltérő lehet
Szenzorok Gyorsulásmérő, Ujjlenyomat szenzor, Giroszkóp, Geomágneses szenzor, Hall-érzékelő, Távolságmérő szenzor, RGB fényérzékelő
Audió MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC,
MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Videó

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés