Connect with us

Hirdetés

technokrata

Menő barbecue party-t szeretnél? Itt van 9 kütyü amivel az elsöprő siker garantált!

Smart home

Menő barbecue party-t szeretnél? Itt van 9 kütyü amivel az elsöprő siker garantált!

Menő barbecue party-t szeretnél? Itt van 9 kütyü amivel az elsöprő siker garantált!

Még külön külön is durva, ha mindet 1 grillezésnél prezentálja az ember, akkor senkinek nem lesz többé kérdése az üggyel kapcsolatban

Amint kisütnek az első nyári napsugarak és érezzük, hogy az átizzadt atlétánkon kívül csak egy férfiasabb dolgot tudnánk tenni maszkulinitásunk megőrzése végett, természetesen feltüzeljük a grillt.

 

Nyilvánvalóan mindnyájan tisztában vagyunk vele, hogy nagyapáinknak egy kőrakás, egy rács, és pár szelet hús is elég volt az érzés megteremtéséhez, azért a mai okos-világban több kell ahhoz, hogy lenyűgözzük barátainkat.

Először is, kell hogy szóljon az aktuális slágerekből összeállított playlist, vagy legalább spotify-ról valami random válogatás. Mégsem tolhatjuk kis a régi hifi rendszerünket a végtelen kábelmennyiséggel, úgyhogy minimum egy kisméretű Bluetooth-os hangszóróra lesz szükségünk

 

UE Wonderboom

maxresdefault

Több hasonló cuccot láttunk már, de talán ez az egyik legjobban szóló a kategóriájában, egy átlagos méretű szobát tökéletes megtölt, illetve 30 méter távolságról is hibátlanul üzemel!

Snapchat Szemüveg (Snapchat Spectacles)

snapchat-spectacles

Nem akkora újdonság a Snapchat videókészítő szemüvege, viszont sok kínos fényképező előtti ácsorgástól meg lehet kímélni a barátainkat, ráadásul ezt is körbe lehet adni és pár perc szórakozást azért tud okozni.

Okos Grill

contriol_illumination

Egy ilyen Smart Grill-el a kezünk alatt egyből séfmesterekké válhatunk, főleg akkor érdemes egy ilyenbe beruházni, ha annyira nem érdekel minket az organikus régimódi sütögetés, inkább csak szeretnénk ha maguktól elkészülnének a finomabbnál finomabb sültek. Össze lehet kötni telefonos app-al, szól ha kész a hús, illetve csomó más dologban is segítségünkre tud lenni.

Perfect Drink 2.0 Smart Scale

6b53b4c649ad075f17ad089baa13b806_large

Hasonló az okos-grill megoldáshoz, viszont ez sokkal megfizethetőbb. Szintén Bluetooth kapcsolat szükséges a mérleggel, ami segít kimérni nekünk, hogy a koktélokba pontosan mennyit kell önteni ahhoz, hogy tökéletes legyen a recept, természetesen az app-ból kiválaszthatjuk milyen italt szeretnénk készíteni. Sokkalta elegánsabb megoldás, mint egy fém decilitermérővel öntögetni az italokat a pohárba.

Anker Astro E1

a1211012_td01__v2

Az egyik legkisebb külső akkumulátortöltő egység, amit a piacon találhatunk, gyakorlatilag akkora, mint egy szelet csokoládé. Azért nem érdemes elvinni egy hosszabb túrára, de az esti grillezéshez tökéletes, hogy mindenki feltöltse a telefonját.

Hordozható ventilátor

fan

Igazi klasszikus az iPhone-ra csatlakoztatható mini-ventilátor. Zseniális kis cucc, 40 fokban igazi életmentő tud lenni! Elég törékeny, nem egy örök darab, de cserébe 1-2 dollárba kerül.

Otterbox Cooler

170417_anselwatrous_coolers_031_adjusted

Az egyik legstrapabíróbb hűtőtáska-szett amit manapság kapni lehet, tele olyan opciókkal, ami elengedhetetlen egy szabadtéri étkezéshez. Grillezéshez és túrázáshoz is egyaránt tökéletes, illetve mivel teljesen vízálló, ezért akár telefonjainkat is megőrizhetjük benne rossz időjárás esetén. Pohártartó és vágódeszka is csatolható hozzá!

Base Lantern a BioLite-tól

7c77d70e9d6f9f70b16cb17da6346210_original

Miután az előbb említett eszközökkel lenyűgöztünk mindenkit, és a sütögetés éjszakába nyúlóvá vált, elővehetjük az okos lámpásunkat, ami egy sima RGB led lámpa, amit természetesen app segítségével vezérelhetünk, pontosan milyen színben világítsa be a teret!

SONY MP-CL1 projektor

sony-mpcl1-hd-pico-projector

Végül ha már lement a nagy evés, és csak a pogácsa maradt az asztalon, akár egy jó filmet is megnézhetünk a szabadban a Sony kis kompakt vetítőjével. Csak teljes sötétségben érdemes használni, különben nehezen lesz látható a kép!

 

Forrás: The Verge

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés