Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobilról is menedzselhető powerline a Zyxel-től

Smart home

Mobilról is menedzselhető powerline a Zyxel-től

Mobilról is menedzselhető powerline a Zyxel-től

Mobilról is menedzselhető powerline a Zyxel-től

Új, mobilról is irányítható Powerline Wireless Extendert dob piacra a tajvani Zyxel. Az eszköz az otthonok kritikus pontjaiba is eljuttatja a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokat.

 

Nem kell többé választani a Wi-Fi és az Ethernet között

A Zyxel új PLA5236 eszköze hibrid megoldásként együttesen menedzseli a Wi-Fi és Ethernet kapcsolatokat. A mobilok és egyéb kütyük részére 802,11ac Wi-Fi hálózatot biztosít, két külső, állítható antennájával a csatlakozást a legtávolabbi pontokba is eljuttatja. Az eszköz alján lévő két Ethernet porthoz pedig a Blu-ray lejátszók, set top boxok, okostévék is egyszerűen csatlakoztathatóak.

Telepítés, csatlakozás, irányítás mobilalkalmazással

A hálózati eszközök beszerelése sokszor hosszadalmas folyamat. A Zyxel viszont olyan átfogó mobilapplikációs támogatást fejlesztett ki a PLA5236 részére, amellyel a felhasználók gyorsan és fennakadás nélkül telepíthetik eszközeiket. A Zyxel Easy Setup App animált manuális útmutató lépésenként vezet végig a telepítés során. A helyes SSID/jelszó három egyklikkes opcióval máris megtalálható, nem kell bonyolult, hosszú számkombinációkkal bajlódni.

A telepítés után a Zyxel ONE Connect applikáció egyszerűsíti a hálózat irányítását: legyen szó akár időszakosan megadott vendég Wi-Fi hálózatról vagy szülői kontrollról, az app segítségével az összes csatlakoztatott eszköz akár egy időben is menedzselhető.

pla5236_02_

HomePlug AV2 technológia a teljesítmény növelésére

A Zyxel PLA5236 és a HomePlug AV2 technológia együttes alkalmazásával 20%-kal gyorsabb hálózat érhető el a korábbi modellekhez képest, melynek köszönhetően a legnagyobb felbontású 4K videó streamek és játékok is zökkenőmentesen működnek a hálózaton.

„Manapság a megbízható és gyors Wi-Fi hálózat már minden háztartásban alapelvárás. Az új powerline az egyik leghatékonyabb eszköze a vezeték nélküli csatlakozás kiterjesztésének. A beépített Wi-Fi támogatással a PLA5236 az otthon minden sarkát lefedi, és megbízható teljesítménnyel járul hozzá az internetélményhez”

– mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítési menedzsere.

pla5236-01

A Powerline adapterek a leghatékonyabban párban képesek működni. A PLA5236 és PLA5206 v2 eszközök együttes alkalmazása a legmagasabb szinten képes az otthoni felhasználói igények kiszolgálására.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés