Connect with us

technokrata

Mobilról is menedzselhető powerline a Zyxel-től

pla5236_installation

Smart home

Mobilról is menedzselhető powerline a Zyxel-től

Mobilról is menedzselhető powerline a Zyxel-től

Mobilról is menedzselhető powerline a Zyxel-től

Új, mobilról is irányítható Powerline Wireless Extendert dob piacra a tajvani Zyxel. Az eszköz az otthonok kritikus pontjaiba is eljuttatja a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokat.

 

Nem kell többé választani a Wi-Fi és az Ethernet között

A Zyxel új PLA5236 eszköze hibrid megoldásként együttesen menedzseli a Wi-Fi és Ethernet kapcsolatokat. A mobilok és egyéb kütyük részére 802,11ac Wi-Fi hálózatot biztosít, két külső, állítható antennájával a csatlakozást a legtávolabbi pontokba is eljuttatja. Az eszköz alján lévő két Ethernet porthoz pedig a Blu-ray lejátszók, set top boxok, okostévék is egyszerűen csatlakoztathatóak.

Telepítés, csatlakozás, irányítás mobilalkalmazással

A hálózati eszközök beszerelése sokszor hosszadalmas folyamat. A Zyxel viszont olyan átfogó mobilapplikációs támogatást fejlesztett ki a PLA5236 részére, amellyel a felhasználók gyorsan és fennakadás nélkül telepíthetik eszközeiket. A Zyxel Easy Setup App animált manuális útmutató lépésenként vezet végig a telepítés során. A helyes SSID/jelszó három egyklikkes opcióval máris megtalálható, nem kell bonyolult, hosszú számkombinációkkal bajlódni.

A telepítés után a Zyxel ONE Connect applikáció egyszerűsíti a hálózat irányítását: legyen szó akár időszakosan megadott vendég Wi-Fi hálózatról vagy szülői kontrollról, az app segítségével az összes csatlakoztatott eszköz akár egy időben is menedzselhető.

pla5236_02_

HomePlug AV2 technológia a teljesítmény növelésére

A Zyxel PLA5236 és a HomePlug AV2 technológia együttes alkalmazásával 20%-kal gyorsabb hálózat érhető el a korábbi modellekhez képest, melynek köszönhetően a legnagyobb felbontású 4K videó streamek és játékok is zökkenőmentesen működnek a hálózaton.

„Manapság a megbízható és gyors Wi-Fi hálózat már minden háztartásban alapelvárás. Az új powerline az egyik leghatékonyabb eszköze a vezeték nélküli csatlakozás kiterjesztésének. A beépített Wi-Fi támogatással a PLA5236 az otthon minden sarkát lefedi, és megbízható teljesítménnyel járul hozzá az internetélményhez”

– mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítési menedzsere.

pla5236-01

A Powerline adapterek a leghatékonyabban párban képesek működni. A PLA5236 és PLA5206 v2 eszközök együttes alkalmazása a legmagasabb szinten képes az otthoni felhasználói igények kiszolgálására.

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd