Connect with us

Professzionális házibulit tartóknak itt vannak a Sony legújabb audió eszközei

shake_x70d_front_led-large

Smart home

Professzionális házibulit tartóknak itt vannak a Sony legújabb audió eszközei

Professzionális házibulit tartóknak itt vannak a Sony legújabb audió eszközei

Ezzel egy otthon tartott party sem marad szégyenben

A Sony bemutatta három új High Power Audio rendszerét, az MHC-V50D-t, a SHAKE-X30D-t és a SHAKE-X70D-t, amelyeket úgy terveztek, hogy bárhová bulihangulatot varázsoljanak. A Sony exkluzív, nagy teljesítményű Smart High Power technológiája és a Mica Cone hangszórók kiváló hangminőségben szólaltatják meg kedvenc zenéidet.

 

Bulizd át az éjszakát a Sony új hifi rendszereivel, amelyekben olyan party funkciók találhatóak meg, mint a party-fény, karaoke mód, Motion Control vagy a DJ-effektek. A dübörgő basszus és az új party kiegészítők segítségével könnyedén ünnepelhetsz vendégeiddel – egyszerűen csatlakoztasd telefonod a vezeték nélküli Bluetooth® vagy az egyérintéses NFC rendszer segítségével és indítsd el kedvenc lejátszási listád.

 shake_x30d_front_led-large

Bulizz egy éjszakán át V50D-vel!

A kompakt kialakítású MHC-V50D szinte bárhol elfér és minden olyan funkció megtalálható benne, amely nélkülözhetetlen a legjobb házibulikhoz.  A hangnyomás növelésére tervezett Smart High Power technológia, a hajtogatott mélysugárzótölcsér és a megnagyobbított kimeneti port segítségével élvezheted az erőteljes basszust, így valóban érezhető lesz a megnövekedett akusztikus nyomás. Ezen felül a csiszolt MRC szálból készített Mica Cone tölcséres mélysugárzó merev marad és megőrzi formáját nagy nyomású és sebességű lejátszás esetén is – így a hangminőség romlása nélkül növelheted a basszust.

A Fiestable applikációval összehangolhatod a hangsugárzó fényeinek színét és a teret megvilágító fényeket a ritmussal, amelyek együttesen töltik meg a táncparkettet. A Motion Control segítségével a hanglejátszás, a DJ effektek, a sampler és a világítás csupán egyetlen kézmozdulattal könnyedén irányítható. A hátulról világított érintős panelnek köszönhetően bármikor, akár erős napfényben és éjszaka is irányítható a rendszer.

A duplamikrofon bemenet segítségével saját karaoke partydat is megrendezheted, és szabadon játszhatsz a visszhang és hangcsökkentő effektekkel, hogy te lehess a show igazi sztárja. Ahhoz, hogy egyszerre énekelhess a képernyőn megjelenő szöveggel, csak használd a HDMI kábelt és csatlakoztasd TV-dhez az audio rendszered, így a beépített lejátszóból közvetlenül indíthatod karaoke DVD-idet.

A V50D olyan kompakt és könnyű, hogy a szállítófogantyú segítségével bárhová magaddal viheted, legyen az egy laza barbecue party a barátaiddal vagy egy hajnalig tartó buli.

Az audio rendszert csak kapcsold össze okoskészülékeddel a Bluetooth vagy az egyérintéses NFC technológia segítségével – így vezetékek nélkül, a Sony beépített LDAC erősítőjének köszönhetően- ugyanolyan magas minőségben élvezheted kedvenc zenéidet.

 

Dobd fel a hangulatot az X30D-vel!

Tekerd fel még jobban a hangerőt a SHAKE-X30D háromdobozos rendszerével, amelynek izgalmas party kiegészítői gondoskodnak arról, hogy igazán emlékezetes legyen a bulid. Végig táncolhatjátok az éjszakát a nappali központi elemeként elhelyezett központi egység mellett és a szoba különböző pontjain – például a TV két oldalán – felállított két különálló hangszóró segítségével.

mhc_v50d_front_w_led-large

A Mica Cone tölcséres mélysugárzók és a Smart High Power technológia segítségével otthonodban élvezheted az erőteljes hangzást és átélheted a dübörgő basszusokat anélkül, hogy csökkenne az a kitűnő hangminőség, amiről a Sony hangszórók ismertek.

A X30D dupla mikrofonbemenetének köszönhetően barátaiddal karaokepárbajt is tarthattok. A további csatlakozók segítségével pedig akár gitárodat, valamint televíziódat is könnyedén összekötheted a rendszerrel.  Az X30D otthoni audio rendszer DJ- és hangeffektjei, valamint a visszhang- és egyéb hangfunkciói garantáltan megadják az alaphangot a bulidnak. A hangszórók különböző mintázatokban világítják meg a közeli falakat és villogó fényeket vetítenek azokra, amelyek az ütemnek megfelelően változtatják színüket.

 

Indítsd be a bulit az X70D-vel!

A SHAKE-X70D nagy teljesítményű audio rendszer beépített kiegészítői mindent tudnak, ami egy igazán belevaló partyhoz szükséges. A hatalmas X70D otthoni hifi rendszer a Mica Cone tölcséres mélysugárzói, a Smart High Power technológia, az erőteljesen világító vörös, kék és zöld színek, valamint a Party Chain technológia segítségével egész otthonodat egy hatalmas táncparketté varázsolhatod egy teljes éjszakán át.

 

Az MHC-V50D áprilistól, a SHAKE-X30D májustól és a SHAKE-X70D pedig júniustól lesz elérhető.

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő