Connect with us

Itt a nyomtató, ami tényleg elfér az asztal szélén

HP_Deskjet_3785_1

Smart home

Itt a nyomtató, ami tényleg elfér az asztal szélén

Egészen apró a HP újdonsága.

Magyarországon is elérhető a világ legkisebb otthoni multifunkciós nyomtatója. A HP DeskJet 3785 feleakkora, mint a kategória más készülékei, a kiváló nyomtatási, szkennelési és másolási képessége mellett az nyomtató mobileszközökhöz is könnyedén csatlakoztatható.

A HP DeskJet 3785 élénk kék színe innovatív megjelenést kölcsönöz a nyomtatónak, ami hamarosan más színvariációkban is elérhető lesz. A HP All-in-One Remote mobilalkalmazás minden korábbinál egyszerűbbé teszi a hordozható eszközökről indított nyomtatást. Az ingyenes applikáción keresztül mind a nyomtatás, mind pedig a másolás és a vezeték nélküli szkennelés is kezelhetővé válik, Apple-, Android és Windows alapú eszközökön egyaránt. A Wi-Fi Direct technológia segítségével ráadásul akkor sem kell nélkülözni a nyomtatást, ha más hálózati kapcsolat nem áll rendelkezésre: a mobileszközök azonnal csatlakoznak a printerhez.

HP_Deskjet_3785_1

A HP Social Media Snapshots alkalmazás teljes megoldást nyújt akár Facebook-, akár Instagram-tartalmakról vagy okostelefonnal készített fényképek kezeléséhez. A külön megvásárolható HP 4×5 fotópapírt pedig éppen a közösségi média tartalmaihoz tervezték: a kinyomtatott képek így könnyen kikerülhetnek a falra vagy épp megoszthatók a baráti, családi összejöveteleken is. A HP Printbot alkalmazás segítségével pedig a Facebook Messengerből küldhetők azonnal papírra a tartalmak, de az app ezen kívül képes a nyomtató előzményeinek újranyomtatására, illetve segítségével a szükséges cserekellékek is megrendelhetők.

A HP DeskJet 3785 kiemelkedő teljesítményével a vállalat hasonlóan egyedi tulajdonságokkal rendelkező termékeihez csatlakozott. Az idei évben számos különlegességet mutatott a HP, ide tartozik többek között a Spectre, a cég legvékonyabb hordozható számítógépe, amelynek CNC-forgácsolással készült alumíniumháza mindössze 10,4 milliméter vastag, vagyis a főként távirányítókban használt AAA elemhez mérhető. Szintén vékony dizájnjával hívja fel magára a figyelmet a HP’s EliteBook Folio, amelynek 12,5 collos kijelzője 4K felbontásra képes. A készülék 12,4 milliméter vastag, súlya pedig kevesebb mint egy kilogramm. A professzionális felhasználói élményeket szolgálja a világ első, valóban üzleti felhasználásra megalkotott tabletje, a HP Elite x2 1012. A 8,1 milliméter vastag, egy kilogrammnál is könnyebb készülék 12 collos, Full HD kijelzővel rendelkezik, beépített, állítható támasztékkal.

HP_Deskjet_3785_3

Az idén az új HP PageWage márkanév alatt futó nyomtatócsaládot, valamint a legújabb Officejet és Laserjet nyomtatókat is bemutatta a HP. A HP PageWide, tintasugaras nyomtatók professzionális színvilágot, alacsony fenntartási költségeket, kiemelkedő nyomtatási sebességet, kiváló energiahatékonyságot és a kategória legjobb biztonságmenedzsment jellemzőit kínálják. A tintasugaras PageWide nyomtatók az irodai nyomtatást gondolják újra, a legkülönfélébb igényekre szabható technológiája segítségével mára már több mint 140 milliárd kiemelkedő minőségű oldalt nyomtattak világszerte.

A tintasugaras termékpaletta másik új tagja az OfficeJet Pro sorozat, amely kompakt csomagajánlatok formájában biztosít megfizethető, professzionális színes nyomtatást és kiváló teljesítményt az ügyfeleknek. A HP OfficeJet Pro 8000 sorozaton mutatkozik be HP Print Forward Design, amely helytakarékos, mégis hatékony nyomtatási megoldást kínál, emellett fejlett felügyeleti és biztonsági lehetőségeket és zökkenőmentes mobilnyomtatást biztosít. A lézeres termékkínálat az új LaserJet nyomtatók kiemelkedő lézerteljesítményével, nyomdaminőségű színvilággal és a legoptimálisabb fekete-fehér nyomtatási költségekkel egészült ki.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom