Connect with us

technokrata

Már most elkészíthető a jövő okosépülete

Smart home

Már most elkészíthető a jövő okosépülete

A Schneider Electric az első helyen szerepel a Navigant Research épületrendszereket rangsoroló listáján

A Schneider Electric  immáron második éve vezeti a rangsort a Navigant Research épületek energiafelügyeleti rendszereit osztályozó (Building Energy Management Systems – BEMS) jelentésében. A francia központú vállalat stratégiájának célja, hogy a létesítményvezetők csökkentsék energiafelhasználásukat, és fokozzák a működési hatékonyságot. E szemlélet gyakorlati megvalósításának köszönhetően a Schneider Electric SmartStruxure megoldásával érdemelte ki az első helyet a terület 15 legjelentősebb vállalata közül.

smarthome1

Innováció az intelligens épületekért

A Navigant Research 12 szempont alapján értékelte a vállalatokat a stratégia és a megvalósítás terén: többek között a jövőkép, a piaci bevezetési stratégia, a partnerek, a technológia, a termékek teljesítménye, az árképzés, a földrajzi lefedettség, valamint a hosszú távú fennmaradási képesség tekintetében. A kritériumoknak eleget téve a Schneider Electric top helyezést elért, StruxureWare™ Building Operation szoftverére épülő megoldása szakít a hagyományos információtárolási elképzelésekkel:

  • Valós idejű (áramfogyasztási, épületgépészeti, tűzvédelmi, valamint a biztonsági rendszerekből származó) adatokkal és átfogó információkkal szolgál az épületekre vonatkozóan az internetkapcsolat és a mobilalkalmazások segítségével.
  • Az adatok elemzésével megállapított trendeket, és az adatokból kinyert részletes jelentéseket látványos módon, grafikusan ábrázolja, ami elősegíti a könnyű feldolgozást.
  • Bármilyen méretű épületről legyen is szó, olyan gyakorlati tájékoztatást nyújt a létesítmény fenntartóinak, amellyel egyedi módon teszi lehetővé az épületek energiafelügyeleti rendszereinek irányítását.
  • A megoldás a létesítmény teljes életciklusa során csökkenti a fenntartási költséget, emellett a személyre szabott és összekapcsolt hardver, szoftver, műszaki tervezés, telepítés és szolgáltatások integrálásával biztosítja a létesítmény optimális felügyeletét.

smarthome3

„A Navigant elismerése megerősített minket azon elképzelésünkben, hogy érdemes megoldásainkat a legújabb technológiákra építve megalkotni, ami által teret adhatunk a jövő épületeinek. Az okosépületek piacának növekedésével a SmartStruxure és az ahhoz hasonló megoldások egyfajta digitális gerincként támogatják az energia- és működési hatékonyság új szintekre emelését” mondta Laurent Bataille, a Schneider Electric EcoBuilding részlegének ügyvezető alelnöke.

„Az intelligens épületek alappillérét képező energiagazdálkodási rendszerek kulcsfontosságúak azon szervezetek számára, amelyek adataik megfigyelésével kívánnak megküzdeni a felmerülő kihívásokkal. A Schneider Electric integrált, intelligens SmartStruxure™ épületplatformjával az élen jár, emellett pedig folyamatosan fejleszti az egyre átfogóbb elemzési lehetőségeket”mondta Casey Talon, a Navigant Research vezető kutatási elemzője.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom