Connect with us

Felturbózta és összenyomta a PS4-et a Sony

ps4slim

Smart home

Felturbózta és összenyomta a PS4-et a Sony

Két új konzolt is bemutatott a japán gyártó. Jön az erősebb és érkezik a kisebb Playstation 4 is.

Nem is egy, hanem rögtön két új Playstation 4-et lepelezett le a Sony. A japán vállalat elsősorban a PS4 Pro-ra helyezte a hangsúlyt, amely a nevéhez méltóan sokat erősödött. Így fejlettebb processzorral és grafikus chippel rendelkezik, amelynek köszönhetően már 4K  felbontásban is élvezhetjük a kompatibilis játékokat.

ps4pro

 

Emellett az sem elhanyagolható, hogy a még izmosabb belső komponenseknek köszönhetően a hamarosan debütáló Playstation VR is nagyobb élmény lehet az új konzolon, hiszen a hardver miatt jobb minőségben jelennek meg a VR-tartalmak.

ps4slim

Az új, Playstation 4 Pro-ra már nem kell sokat várni, a Sony november 10-én kezdi meg a konzol árusítását, 399 eurós áron. Ez itthon olyan 130-140 ezer forintot jelenthet, azaz olyan 30 ezer forinttal kerülhet többe, mint a szintén most leleplezett, összenyomott Playstation 4. Az eredeti kiadás hardverét tartalmazó, kompaktabb készülékházzal érkező verzió ugyanis pontosan 100 euróval kerül kevesebbe, azaz 299 eurót kér érte a japán gyártó. Erre viszont nem kell november 10-ig várni, az első darabokat szeptember 15-én vehetik át a szerencsés vásárlók.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom