Connect with us

Ezzel a lakás minden pontján lesz WiFi!

orbi home 1

Smart home

Ezzel a lakás minden pontján lesz WiFi!

A világ első otthoni háromsávos WiFi rendszere már a piacon, ő az Orbi.

Az Orbi új háromsávos WiFi rendszere egy óriási, folyamatosan elérhető WiFi hálózatot biztosít – például a nagyobb családi házakban, nagy épületekben, kertekben, udvarokban, garázsokban. Az Orbi megismétli és meghosszabbítja a meglévő otthoni router internet kapcsoltát a lakás más részein, így végül egyetlen nagy WiFi hálózat fut a házban, ahová csatlakozhat a majd felhasználó.

Manapság is egyre több otthoni eszközünkhöz szükséges az internet és a WiFi, gondoljunk a biztonsági kamerákra, kerti locsolórendszerre, medencék felügyeletére, kertkapu és kocsibeálló eszközeire, thermosztátra – amelyek egyre több háztartásban megjelennek.

A család által egyszerre használt netes eszközök szintén igénylik a folyamatos, jó minőségű, biztonságos jelet, egyre több a készülék, melyekhez WiFi kell: mobiltelefonok, tabletek, notebookok, okosórák, játékkonzolok – hogy csak a „hétköznapi” kütyüket vegyük a család életéből.

orbi duble

Az intelligens otthonok gyorsan terjednek és fejlődnek, egyre nagyobb szükség van nagy sebességű, kis várakozási idővel futó, megbízható jelet biztosító WiFi megoldásra – nagy területet lefedő állandó hálózattal. Jelenleg a NETGEAR Orbi háromsávos WiFi rendszere az egyetlen olyan eszköz a piacon, mely biztosítja ezeket a technikai elvárásokat.

A NETGEAR a dizájnt, a formatervezést sem hanyagolta el. Az Orbi eszköze, szép, divatos “házba” került, mely otthon a polcon is jól mutat, felhasználóbarát kezelőrendszere pedig egyszerű, gyors beállításokat tesz lehetővé. A routerhez csatlakozás után pár perc alatt konfigurálhatóak funkciói, automatikus frissítéssel, szülői tartalomkontrollal is.

A csomaghoz két Orbi eszköz tartozik: egyet a meglévő otthoni routerhez/modemhez kell csatlakoztatni – Etherneten keresztül -, a másikat pedig akár a lakás közepén is elhelyezhetjük, mert igen jól mutat.

Így elérhető a zökkenőmentes „WiFi felhő”, amely mindig a leggyorsabb sebességet biztosítja, legyen az 2,4Ghz vagy 5Ghz-es hálózat. Az Orbi segít megelőzni például a zavaró videós pufferelést filmnézés közben, az előfizetett internetsebességet maximalizálja otthon a meglévő modemen, routeren keresztül.

Ellentétben több WiFi rendszerrel, az Orbi működik a jelenlegi internetszolgáltatók eszközeivel, azok beállításain nem kell változtatni. Az Orbi pár kattintással és gyorsan konfigurálható, biztonságos, kibővített WiFi hálózatot kiépítve otthon.

orbi home 1

 

372 négyzetméter WiFi

Az Orbi sztenderd doboza két eszközt tartalmaz: egy Orbi Routert és egy Orbi Satellite eszközt, mellyel 372 négyzetméter lefedhető állandó WiFi jellel. Az Orbi nagy teljesítményű AC3000 háromsávos (tri-band) technológiával biztosítja az állandó, gyors netet otthon – függetlenül a kapcsolódó eszközök számától. Ezzel a megoldással a családi házat, kertet, autóbeállót, kisebb cégek irodáját, telephelyét, raktárait is könnyedén lefedi állandó internetes hálózattal.

Választható olcsóbb, kisebb lefedettséget biztosító eszköz is a belépő szinthez: csak az Orbi Routerrel is lefedhető akár 186 négyzetméter. Ez később kiegészíthető az Orbi Satellite-tel, mely újabb 186 négyzetméterrel növeli a WiFi hálózat hatótávolságát.

 

Már Európában is

A NETGEAR az amerikai piaci indulással párhuzamosan Európában is megjelent a termékkel, 400 dolláros végfelhasználói árral, amely ebben a minőségi szolgáltatású szegmensben kedvező ár a magyar otthoni felhasználóknak is.

Magyarországon az Orbi rendszert a Lantel Kft. forgalmazza, mely előrendelést felvesz már a termékre. Az Orbi hamarosan a magyar webáruházak kínálatában is megjelenik – várhatóan az ősz folyamán.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom