Connect with us

technokrata

Olyan történhet a két legnépszerűbb konzollal, amire régóta várunk

xboxps

Smart home

Olyan történhet a két legnépszerűbb konzollal, amire régóta várunk

Elképzelhető, hogy hamarosan együtt játszhatnak majd a felhasználók, függetlenül attól, hogy épp milyen konzoljuk van.

A szélessávú internet elterjedésének és a konzolok egyre alacsonyabb árának köszönhetően mára igencsak népszerűvé váltak a többjátékos versengések, legyen szó akár egy II. világháborús ütközetről vagy épp egy Forma 1-es versenyről.

Mindeddig azonban nem volt arra lehetőség, hogy más típusú konzolt használó ismerőseinkkel versenyre kelljünk, hiszen sem a Sony, sem a Microsoft nem biztosít lehetőséget a konkurens platform elérésére. Jó hír, hogy hamarosan mindez megváltozhat, legalábbis a Microsofton biztosan nem múlik majd.

PS4-vs-Xbox-One-PS4-Xbox-One

Minderről az Xbox divízió marketing vezetője, Aaron Greenberg beszélt, aki az MCV-nek adott interjújában elárulta, hogy rajtuk nem múlik, ők nyitottak a két konzol összekötésére, így jelenleg a Sony oldalán pattog a labda.

Greenberg szerint már valamilyen szinten tárgyalások is zajlanak a két vállalat között, de ezekről nem árult el több információt. Az biztos, hogy egy ilyen nyilatkozat nyomást helyez a Sony-ra, hiszen valószínűleg nincs olyan játékos, aki ne örülne annak, ha más platformokon lévő ismerőseivel ne tudna egy jót szórakozni. Arra azért számítani lehet, hogy még amennyiben meg is egyeznek a felek, úgy is hónapok telnek majd el, mire kijön az első, ténylegesen multiplatformos cím.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák