Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nálunk is megjelenhetnek a 4K-s csatornák?

Smart home

Nálunk is megjelenhetnek a 4K-s csatornák?

Az SPI International is csatlakozott a Globális UHD-szövetséghez.

Az SPI International / FilmBox az egyik vezető 4K tartalom-előállító Magyarországon, és célja, hogy itthon is továbbfejlessze a 4K csatornákat és online alkalmazásokat. A szolgáltató kínálatában szerepel többek között a FunBox csatorna is, amely a lélegzetelállító vizuális tartalmakat 4K/Ultra HD minőségben sugározza. A 4K/UHD demócsatorna az Eutelsat Hot Bird műholdjáról szabadon fogható Spanyolországban, Portugáliában, Luxemburgban és Hollandiában, Magyarországon pedig a FilmBox Live alkalmazáson belül érhető el.

Fy15_LS_TV_6400_LR_Fr-view_No-people_Android
Az UHDA a legnagyobb filmstúdiók, tartalomszolgáltatók és technológiai vállalatok koalíciója. A szervezetnek több mint 40 tagja van – többek között a Dolby Laboratories, a Netflix és a Walt Disney Stúdió is –, akik egy új, UHD ökoszisztéma, az újgenerációs prémium szórakoztató platform kialakításában működnek együtt.
A szolgáltatás a magyar otthonokban is elérhető lesz, és a 4K felbontás mellett olyan extrákat is kínál majd, mint a nagy dinamikatartományú kép (HDR), a széles színskála, a szokásosnál részletgazdagabb mozgást megjelenítő technológia (HFR) vagy az immersive audio élmény. A szövetség partnerei között megtalálható az LG, a Panasonic, a Samsung és a Sony is, e vállalatok okostévéin pedig a FilmBox Live applikáció, azon belül pedig a FunBox 4K/UHD csatorna is elérhető.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés