Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ne lepődj meg: Izaura beköltözik a tévédbe!

Smart home

Ne lepődj meg: Izaura beköltözik a tévédbe!

Három új kereskedelmi csatornával tizenkét programra bővül a MinDig TV ingyenes kínálata.

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport. A sort az augusztus 14-én este induló telenovella-csatorna, az Izaura TV kezdi. A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait. Az Izaura TV a 10. programhelyen lesz elérhető augusztus 14-étől.

TV_lifestyle3

Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy a jelenleg 750 ezer háztartás által nézett MinDig TV ingyenes kínálatát jelentős mértékben kibővítsük. Örömmel tölt el, hogy a mostani megállapodásnak köszönhetően a közszolgálati csatornák számának emelkedése után a kereskedelmi tartalmak is jelentős mértékben kibővülnek, ezzel reális és elérhető alternatívát, még színesebb és tartalmasabb szórakozást nyújtva mindazoknak, akik nem akarnak, vagy nem tudnak a tévézésért fizetni. A hosszútávú megállapodás a garancia arra, hogy a várakozásaink szerint egyre bővülő MinDig TV felhasználói tábor 2020-ig biztosan élvezhesse a tizenkét csatornára kibővült kínálatot” – mondta Dr. Kápolnai András, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

A vételi lehetőségekkel kapcsolatban további információ a MinDig TV honlapon (www.mindigtv.hu) és ingyenes telefonszámán (06-80-90-99-00) kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés