Connect with us

technokrata

Itt a billentyűzet, amit bármivel használhatsz

Smart home

Itt a billentyűzet, amit bármivel használhatsz

Vége annak az időszaknak, hogy egyszerre több billentyűzetre is szükség volt!

A mai napon a Logitech bemutatta a  K780 Multi-Device vezeték nélküli billentyűzetet, az első olyan, teljesen felszerelt, numerikus billentyűkkel is ellátott klaviatúrát, amely okostelefonokkal és tabletekkel is működik. Az Easy-Switch gomb megnyomásával könnyen lehet váltani és gépelni a három eszköz bármelyikén.

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard_2.jpg

A K780 Multi-Device csendes és pontos gépelést biztosít. A billentyűk a használat kényelmének és pontosságának érdekében nagyok és laposak, a praktikus, 10 billentyűs numpad megkönnyíti a számok bevitelét. Az integrált, gumírozott tok biztosítja a különböző készülékek számára a tökéletes olvasószöget, az okostelefonoktól kezdve a 12 colos iPad Próig. A billentyűzet vékony és elegáns felépítésű, a tervezésnél arra törekedtek, hogy illeszkedjen a modern otthoni, vagy irodai környezetbe.

JPG 300 dpi (RGB)-K780 Multi-Device FOB US Speckled

A K780 Multi-Device alkalmazkodik a készülékhez akár Windows számítógépet, akár iPhone-t használ a tulajdonosa. A billentyűk elrendezése a megszokott felosztással történt, még a kedvenc shortcutok is használhatók. A Logitech Unifying USB és Bluetooth Smart technológiájának köszönhetően a K780 gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, telefonhoz vagy tablethez.

JPG 300 dpi (RGB)-K780 Multi-Device Topdown US Speckled

Az energiatakarékos készenléti állapotnak, illetve a ki- és bekapcsolhatóságnak köszönhetően a K780 akár 24 hónapig is üzemel egy feltöltéssel. 

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard_1.jpg

Ár és elérhetőség

A K780 Multi-Device vezeték nélküli billentyűzet júliustól lesz elérhető a kiválasztott boltokban és a Logitech weboldalán 99.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin