Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megmutatta a Microsoft, hogy mivel játszol a jövőben

Smart home

Megmutatta a Microsoft, hogy mivel játszol a jövőben

Itt az új, kisebb Xbox One.

Ahogyan arra számítani lehetett, a Microsoft végre hivatalosan is leleplezte az Xbox One új generációját. Az Xbox One S néven debütáló készülék 40%-kal könnyebb elődjénél, méghozzá úgy, hogy a használatához nincs szükség arra a hatalmas külső tápra, mint a hagyományos kiadásnál.

maxresdefault-3

Az E3-on debütált újdonság a külsején túl máshol is változott, a mérnökök például közkívánatra előlre tették az eddig hátul helyet foglaló USB csatlakozókat, illetve a vélhetően csekély érdeklődés miatt egyszerűen kihagyták a One S-ből a Kinect portot, ezt a jövőben csak USB adapterrel köthetjük rá a gépre. További változás, hogy már 4K felbontású filmeket is lejátszhatunk a konzolon, illetve megjelent a HDR támogatás is, ez utóbbi játékoknál is használható.

Érdekesség, hogy a kontrolleren is dolgoztak a mérnökök, a némileg átformált külsejű irányítókar ugyanis a Bluetooth segítségével nagyobb távolságból is használható.  Az Xbox One S elsőként augusztusban kerül piacra, méghozzá a csúcsmodell képében, a 2 TB-os, 399 dolláros áron kínált variáns után néhány héttel érkezik csak meg az olcsóbb, 500 GB-os és 1 TB-os háttértárral szerelt modell.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés