Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így képzeli el az Apple a tévézést

Smart home

Így képzeli el az Apple a tévézést

Megérkezett a legújabb tvOS.

Az Apple ezúttal is nyilvánvalóvá tette, hogy szerintük a televíziózás jövőjét az alkalmazások jelentik. Ezzel összefügg, hogy már 600 alkalmazás érhető el a tavaly ősszel megjelent tvOS-re, illetve az Apple TV tulajdonosok 1300 csatorna közül választhatnak.

wwdc-452

Az új frissítés még jobban összehozza az iPhone-t a tévénkkel, hiszen mostantól egy iPhone-os alkalmazás is elérhetővé válik, amivel a mobilunkkal irányíthatjuk a kaliforniai gyártó tv-s kiegészítőjét, akár a kezünkkel, akár Siri segítségével. Apropó Siri, az új frissítéssel már tematika szerint is tud keresni az Apple asszisztense, illetve mostantól a YouTube-on való keresgéléshez is használhatjuk.

wwdc-459

Igazán izgalmas, hogy az új tvOS-szel már keresgélni sem kell az egyes csatornákat, elég bemondani, hogy mit szeretnénk nézni és az Apple TV máris elindítja azt a műsort. Sőt, nemcsak, hogy a műsoroknál, de a jelszavaknál sincs szükség a kezünkre, a dish-nek köszönhetően az előre eltárolt azonosítónkat bemondva a zárolt tartalmakhoz is hozzáférhetünk. Nem maradt ki, a sötétített mód sem, így éjszaka is kellemesebb lesz a szemnek az Apple TV felülete.

Képek forrása: Engadget



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés