Connect with us

technokrata

Őszig már ne vegyél Playstation-t

playstation4-250-update

Smart home

Őszig már ne vegyél Playstation-t

Információk szerint ősszel érkezik a Sony új konzolja.

Az Innelec Multimedia szerint szerint már októberben megérkezik a Sony következő konzolja.  A francia disztribútor ugyanis a pénzügyi jelentésében az őszi hónapra teszi a játékgép megjelenésének dátumát. Mivel ezek a vállalatok általában hónapokkal előre tudják, hogy milyen készülékekre lehet számítani, igencsak biztosnak tűnik, hogy hamarosan megismerjük a Sony új fejlesztését.

playstation4-250-update

Az egyelőre Playstation 4.5 néven emlegetett modell legfontosabb újdonsága a 4K képernyők támogatása lesz, a Playstation 4 ugyanis egyelőre maximum Full HD felbontású játékok futtatására képes (igaz, filmeket már most is lehet 4K-ban nézni). Mindez a gyengébb GPU-nak köszönhető, ezt cseréli le a Sony egy erősebb darabra.

Emellett valószínűleg a konzol külseje is megváltozik, szinte biztos, hogy a korábbi modelleknél is megismert módon a Playstation 4.5 nemcsak kisebb lesz elődjénél, de olcsóbb anyagokból is készül majd. Persze nemcsak gépet, játékokat is kapunk majd. Az ugyanakkor még nem világos, hogy a Sony elsőként a jelenlegi címek felskálázott, 4K felbontású verzióit adja ki újra, vagy teljesen új játékokkal lepi meg a rajongókat.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd