Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan megismerjünk a Canon új mérföldkövét

Smart home

Hamarosan megismerjünk a Canon új mérföldkövét

A Canon az ITEC szakkiállításon és vásáron új mércét állít fel a 4K-s projektorok területén új lézer-foszfor fényforrást használó termékével.

Továbbá két Canon XEED 4K500ST típusú beépíthető projektor összekapcsolásával azt is bemutatja a vállalat, hogy a Canon 4K-s projektorok mennyire élethű szimulációs élményt képesek nyújtani, például ultrarealisztikus repülőszimulációknál. A két projektor képéből összeállított 8K-s videó a Canon képillesztő technológiájnak (edge blending) köszönhetően jött létre.

A szimulációs kiképzéseknél fontos a valós helyzetek teljesen élethű megjelenítése. Az ilyen feladatokra tökéletesen alkalmas a Canon XEED 4K500ST, mely rendkívüli felbontást és kiváló képminőséget nyújt amellet, hogy ez a világ legkisebb és legkönnyebb 4K-s beépíthető projektora.

canon-laser-projector

Az eseményen egy San Francisco feletti repülőutat vetítenek ki egy ívelt felületre a Canon Marginal Focus technológia segítségével, s ezzel egy nagyméretű, minden részletében éles képet látnak majd a látogatók, amelyen jól érzékelhetőek lesznek a tiszta átmenetek és kontrasztok.  Ehhez adódik hozzá a készülék alacsony késleltetési ideje, s a bemutató olyan valóságosnak tűnő élményt nyújt majd, mintha a helyszínen velünk történne meg.

„Az objektívek fejlesztése során szerzett tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk kiszolgálni a szimulációs ipar egyedi követelményeit” – mondta Andreas Herrnböck, a Canon Europe Vizuális Kommunikációs üzletágának Európai Üzletfejlesztési Vezetője. „A Canon folyamatos K+F beruházásaival közvetlenül reagál a vevői igényekre. Állandó párbeszédben vagyunk a vevőinkkel, ami hatalmas segítség a termékfejlesztésnél. Úgy gondolom a 4K-s felbontás és a lézer technológia kombinálása új dimenziót nyit a szimulációs eszközök területén.”



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés