Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért kell, hogy egy menő tévé legyen a nappalidban

Smart home

Ezért kell, hogy egy menő tévé legyen a nappalidban

A Sony szerint manapság már nemcsak pusztán egy, a műsorok nézésére használt eszköz lehet a televízió, hanem annál sokkal több is: dizájnelem!

A nappali mindig egy otthon szíve, a baráti összejövetelek, családi beszélgetések helyszíne. Nagyon sok időt töltünk itt, ezért különösen fontos, hogy berendezése harmonikus és kényelmes legyen. Ez inspirálta arra a BRAVIA tv-k alkotóit, hogy a 2016-os modellek még inkább illeszkedjenek otthonunkba, amellett, hogy kikapcsolódást nyújtanak, dizájnelemként is funkcionáljanak.  A régi, nagyméretű televízió már a múlté, a Sony legújabb trendszetter, minimál stílusú készülékei tökéletes kiegészítői környezetüknek.

xd93_lifestyle_d

„Egy-egy nappali kialakításakor az ülőgarnitúra, lakástextíliák, a falszín vagy akár a világítás kiválasztása mellett, mára már az elektronikai berendezések is fontos részét képezik a dizájnnak – kezdte Csorba Anita tértervező. „A lakás lehet modern, eklektikus vagy klasszikus, a minimál stílusú készülékek mindegyikbe beleilleszthetők, és harmonikus végeredményt alkotnak. Az elektronikai berendezések kialakításakor ma már a praktikum és az esztétikum kéz a kézben jár. Így mindkét szempontból szuper például, ha a kábelek eltüntetésére is gondolnak a tervezők” – tette hozzá az enteriőr stylist.

xd93b

A Sony az új trendeknek megfelelően alakította ki új BRAVIA 2016-os modelljeit, modern, a „A Nappali egy Szelete” dizájnt követő, kifinomult eszközei tökéletesen illeszkednek bárki otthonába, legyen az egy eldugott kis faház vagy egy modern lakosztály a város szívében. Az XD93/XD94 modellek ultra vékony paneljén végighúzódó pezsgőarany vonalnak köszönhetően még karcsúbbnak tűnik a készülék: olyan dísze lehet otthonunknak akár egy festmény, ezért vétek lenne szekrénybe vagy egy panel mögé elrejteni. Ezt a stílust követi az XD85 modell is, amelynek alumínium keretén egy krómezüst vonal fut körbe.

xd93_qf_65_btye_blk_sil_slt

A praktikusan kialakított alumínium állvány diszkréten eltünteti a készülék hátuljából kifutó kábeleket, így az minden szemszögből pompásan fest. A tökéletesen kivitelezett hátsó nyílásoknak és fali konzolnak köszönhetően a XD93/XD94 modellek a falra szerelve, azzal szinte egybeolvadnak, képként hatnak.

xd93_lifestyle_b

Tűéles, élethű képeket varázsol elénk a 4K HDR (High Dynamic Range) technológia, amely nagyobb fényerejével, magasabb kontrasztjával és mélyebb színeivel páratlan élményeket kínál a tévézésben.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés