Connect with us

technokrata

Sokat horkolsz? Ez az okoságy megszünteti a problémát!

Smart home

Sokat horkolsz? Ez az okoságy megszünteti a problémát!

Nem mindennapi ágyra kezdtek el gyűjteni a Kickstarteren.

A Balluga alkotói ugyanis azt ígérik, hogy a terméküket megvásárolva végre megszüntethető a horkolás. Az okoságy ugyanis folyamatosan figyeli a rajta fekvőket, amennyiben pedig azt észleli, hogy valamelyikük horkolni kezd, a beépített motor segítségével arrébb mozdítja az illető fejét. Talán ennek fényében nem is véletlen, hogy 11 nappal a gyűjtés vége előtt már az eredetileg kitűzött 50 ezer dolláros összeg dupláját összeszedték.

balluga

Természetesen nemcsak ezt tudja az újdonság, hiszen a Belluga tulajdonosai az ágy minden részletét személyre szabhatják. A borkolat ugyanis egyenként felfújható/leereszthető gömböket rejt, amelyeket mindenki úgy állít be, ahogyan neki a legkényelmesebb a fekvés. Sőt, a légszivattyúnak hála a szobában lévő levegő felhasználásával előmelegíteni is tudja a felületét a Belluga, így egy hűvösebb napon sem kell feltétlenül a jéghideg lepedőre feküdni.

balluga2

 

Az okoságy emellett beépített masszázsfunkciót és éjszakai ébredés során igen jól használható háttérfényt is kapott, ami a sötét szobában segíti a tájékozódást.  A vezérlés természetesen okostelefonnal történik, ehhez a fejlesztők egy letölthető alkalmazást készítettek.

Üröm az örömben, hogy a termék nem olcsó, jelenleg az egyszemélyes alapverzióért  1199 dollárt (328 ezer forint) kell fizetni, míg a csúcsmodell 3299 dollárba (904 ezer forint) kerül. Az első példányok októberben érkeznek meg a szerencsés tulajdonosokhoz.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin