Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sokat horkolsz? Ez az okoságy megszünteti a problémát!

Smart home

Sokat horkolsz? Ez az okoságy megszünteti a problémát!

Nem mindennapi ágyra kezdtek el gyűjteni a Kickstarteren.

A Balluga alkotói ugyanis azt ígérik, hogy a terméküket megvásárolva végre megszüntethető a horkolás. Az okoságy ugyanis folyamatosan figyeli a rajta fekvőket, amennyiben pedig azt észleli, hogy valamelyikük horkolni kezd, a beépített motor segítségével arrébb mozdítja az illető fejét. Talán ennek fényében nem is véletlen, hogy 11 nappal a gyűjtés vége előtt már az eredetileg kitűzött 50 ezer dolláros összeg dupláját összeszedték.

balluga

Természetesen nemcsak ezt tudja az újdonság, hiszen a Belluga tulajdonosai az ágy minden részletét személyre szabhatják. A borkolat ugyanis egyenként felfújható/leereszthető gömböket rejt, amelyeket mindenki úgy állít be, ahogyan neki a legkényelmesebb a fekvés. Sőt, a légszivattyúnak hála a szobában lévő levegő felhasználásával előmelegíteni is tudja a felületét a Belluga, így egy hűvösebb napon sem kell feltétlenül a jéghideg lepedőre feküdni.

balluga2

 

Az okoságy emellett beépített masszázsfunkciót és éjszakai ébredés során igen jól használható háttérfényt is kapott, ami a sötét szobában segíti a tájékozódást.  A vezérlés természetesen okostelefonnal történik, ehhez a fejlesztők egy letölthető alkalmazást készítettek.

Üröm az örömben, hogy a termék nem olcsó, jelenleg az egyszemélyes alapverzióért  1199 dollárt (328 ezer forint) kell fizetni, míg a csúcsmodell 3299 dollárba (904 ezer forint) kerül. Az első példányok októberben érkeznek meg a szerencsés tulajdonosokhoz.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés