Connect with us

technokrata

Már a pizzát is egy robot szállítja

dominos-dru-delivery-robot-1

Smart home

Már a pizzát is egy robot szállítja

Új-Zélandon helyeztek tesztüzembe egy robotot, ami pizzát szállít ki.

A Domino’s pizzéria elég elterjedt a világban. Amerikában az egyik legkeresettebb étteremlánc. Új-Zélandon is sokan szeretik és most ott próbálnak ki egy újfajta futármódszert. A cég bejelentette, hogy kísérleti fázisban ugyan, de szolgálatba állítanak egy elemmel működő robotot, aki majd házhoz viszi a kész pizzákat.

A DRU rövidítéssel ellátott kis elektromos segítség négy kerekékkel szállít 20 mérföldes körzetben. Szenzorok segítségével kerüli ki az útjába tévedő tárgyakat. Maximum 10 pizza fér a tároló terébe, de ez is elég jó mennyiség. A belsejében a tartó melegen is tartja a termékeket, így a megérkezésig friss marad. Egy kód segítségével lehet csak kinyitni, amit a megrendelő megkap a rendelés feladásakor.

 

Domino’s World First Autonomous Pizza Delivery VehicleMeet DRU – The newest team member to join the Domino’s family! He’s the world’s first autonomous pizza delivery vehicle!DRU has a passion for delivering piping hot meals and a nice warm smile to customers. While he won’t be taking to the streets tomorrow, he is enjoying his early progress as a prototype and giving customers a glimpse into the future of what is possible.We’re excited to welcome DRU into the team and we’re sure you’ll love getting to know him and his cheeky personality!#DRU #DominosNZ #MoreThanJustPizza #TheFuture #GameChanger

Közzétette: Domino’s New Zealand – 2016. március 17.

A következő 1 évben a cég igyekszik az ország teljes területén elterjeszteni a robotokat. Remélhetőleg pár év múlva már máshol is láthatjuk majd a kiszállítókat.

Forrás: TheVergeSzólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák