Connect with us

A sima már nem menő: itt vannak az új ívelt Samsung monitorok

Samsung_CF591  CF390 Curved Monitors

Smart home

A sima már nem menő: itt vannak az új ívelt Samsung monitorok

A Samsung bemutatta ívelt monitor termékpalettája új tagjait.

Mióta a Samsung 2014-ben piacra dobta az iparág első ívelt LED monitorát, folyamatosan azon dolgozik, hogy a dizájn tökéletesítésével kiszolgálja a különböző felhasználói csoportok egyre növekvő igényeit. Az új CF591 és CF390 modellekben megtalálhatóak a Samsung legújabb innovációi, úgymint az 1800R, azaz 1 800 mm-es sugarú ív és a továbbfejlesztett, emberi szem formájához igazodó, optimális képmegjelenítés.

Az új, ívelt monitorok Európában, az Egyesült Államokban és Ázsiában márciustól, a további piacokon áprilistól lesznek elérhetőek.

„Legyen szó munkáról vagy játékról, a felhasználók egyre élvezetesebb és magával ragadóbb vizuális élményre vágynak, amelyet az ívelt kijelzők képesek megadni számukra” – mondta el Seog-gi Kim, a Samsung Electronics Vizuális Kijelzők üzletágának szenior alelnöke. – „Az élvonalbeli ívelt kijelzőink bevezetése jól jelzi az elkötelezettségünket a folyamatos innováció és a minden környezetben tökéletes vizuális élmény iránt.”

Samsung_CF591  CF390 Curved Monitors

Vizuális élmény, amely kíméli a szemet

A Samsung új, ívelt monitorai rengeteg új tulajdonsággal bírnak, amelyekkel tovább csökkenthető a tükröződés és a szem elfáradása, ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb időn át tudják kényelmesen használni őket. A CF591 és CF390 modellek kijelzői alkalmazzák a Samsung villódzásmentes technológiáját, ami kiküszöböli a folyamatos, az emberi szemnek megerőltető apró megszakításokat. Az Eye Saver Mode kiegészítő beállítás pedig véd a káros kékfény kibocsátás ellen is. Mindhárom monitor a HDMI® csatlakozón felül rendelkezik beágyazott AMD FreeSync technológiával, amely a felhasználó AMD grafikus kártyáival szinkronizálja a kijelző frissítési gyakoriságát, így csökkentve a játék és szórakozás során a beviteli adatok késleltetését, akadozását és esetleges lemaradását az interaktív videós tartalmak esetében.

Az egyenletes megjelenítés érdekében a Samsung CF591 és CF390 monitorok széles, 178 fokos látószöget nyújtanak. Ez a kiterjesztett láthatóság biztosítja, hogy a felhasználók a teljes vizuális tartományt kevesebb szemmozgatással élvezhessék a helyiség több pontjáról is.

Gazdag, élénk színmegjelenítés

Az optimális ív, a széles látószög, a prémium színmegjelenítési képesség valamint a pontosságot támogató jellemzők ötvözésével a Samsung ívelt kijelzői még a legapróbb vizuális részletet is életre keltik. A kijelzők 3000:1-es statikus kontrasztaránya közel háromszor nagyobb, mint a piacon kínált szabványos monitoroké, emellett mélyebb fekete és tisztább fehér színt képesek megjeleníteni. Mindhárom monitorban a Samsung vezető Vertical Alignment (VA) panel technológiája csökkenti a fekete fény szivárgásának mértékét, így azok sokkal teljesebb, magas minőségű képet sugároznak.

Az élénk képrészletekért a Samsung aktív színkristály technológiájával felszerelt CF591 monitor 119 százalékos sRGB (standard RGB) megjelenítésre képes. Ezzel a hagyományos monitorokhoz képest a színek árnyalatának jóval szélesebb skálája és minősége jelenik meg a képernyőn, ami ezáltal élettelibb képet közvetít a nézők felé.

A Samsung Game Mode beállítása az aktuális videójáték követelményeihez szabja a képi feltételeket, így szükség szerint világosítja vagy sötétíti a kijelzőt, miközben minimalizálja annak akadozását és szaggatását. Ezek az előnyök, ötvözve az ívelt kijelzővel azt az érzést keltik a játékosokban, mintha a kijelző körbevenné őket, így a játékélmény sokkal valósághűbb. A CF591 monitor a biztonság, a minőség és a teljesítmény tekintetében nemrég megkapta az UL (Underwriters Laboratories) jóváhagyását, amit egy szigorú, az ívelt dizájnt, a színmegjelenítést és a látószöget is érintő tesztelési folyamat előzött meg.

Samsung_CF591 Curved Monitor multi

Fényes, stílusos dizájn

A Samsung CF591 és CF390 ívelt monitorokat határtalan, vékony kávás dizájn jellemzi, amely megszünteti a vizualitás határait és zavartalan nézői környezetbe repíti a felhasználókat. Ez a kifinomult, korlátok nélküli kialakítás azt az érzetet kelti, hogy a képernyő tartalma lebeg a térben, így sokkal magával ragadóbb és lebilincselőbb megjelenítést biztosít.

A Samsung új monitorai egyszerre praktikusak és szépek, így bármely irodai asztalon és otthoni szórakoztató egységgel kompatibilis kiegészítők. Mindhárom monitor fémes, ezüst elülső résszel és fényes, fehér hátlappal bír, amelyek hangsúlyossá teszik az ívelt dizájnt. A kör alakú talp hangsúlyozza a lábazat stílusát, miközben stabil támogatást is biztosít a monitoroknak. A CF390 kijelzője emellett ergonomikusan dönthető és forgatható, így a felhasználók beállíthatják a számukra ideális magasságot és nézési szöget.

Egy minden-egyben szórakoztató központ

Megerősített hangminőségével és sokoldalú összekapcsolhatóságával a CF591 és CF390 modellek a képernyőn megjelenő tartalmat nem csak vizuális élménnyé alakítják. A CF591 monitor két beépített 5W-os hangszóróval rendelkezik, amely gazdag hangminőséget nyújt és megszünteti a nagy hangfalak és a kábelek okozta káoszt az íróasztalokon. Mindhárom modell rendelkezik beágyazott HDMI és D-Sub port csatlakozókkal, illetve a CF591-ben található Display Port is, így biztosított a könnyű összekapcsolódás és zökkenőmentes, vizuális folytonosság a monitorok és a felhasználók számítógépei és játékkonzoljai között.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő