Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még a profik is használhatják a Samsung új monitorait

Smart home

Még a profik is használhatják a Samsung új monitorait

A Samsung bemutatta legújabb ívelt monitorait Monacóban, a február 10-12. között tartott Samsung European Forumon.

A monacói bemutató során az érdeklődők megismerkedhetnek a Samsung sokszínű monitor termékcsaládjával, amelynek tagjai egy sokkal magával ragadóbb, kényelmesebb és vonzóbb vizuális környezetet teremtenek. A Samsung újabb innovációi a legkorszerűbb alkatrészeket és a letisztult dizájnt ötvözik, ezzel kényelmet és márkahűséget) alakítanak ki az üzleti és otthoni felhasználók körében egyaránt.

„A kibővített, 2016-os monitor termékpalettánk friss dizájnnal, kimagasló képminőséggel és továbbfejlesztett kényelmi funkciókkal teremti meg a hatékony és lebilincselő kezelői környezetet a vállalkozások és az egyéni felhasználók számára – mondta el Michael Zoeller, a Samsung Electronics alelnöke és a Visual Display üzletág európai vezetője. – Örömünkre szolgál, hogy a Samsung Forumon bemutathatjuk a legújabb innovációink történetét. Ezek a monitorok csak a kezdetet jelentik, ugyanis számos elképzelésünk van a kijelzők jövőjét illetően.

Samsung_CF591_curved_mointor

Kényelmes és stílusos ívelt monitorok

A CF591-es és CF390-es monitorok piacra dobásával a Samsung továbbra is fenntartja úttörő szerepét, az ívelt kijelző dizájn területén, és a korábbinál is jobb láthatóságot és felhasználói kényelmet biztosít. Kategóriájuk legjobbjaként az 1800R görbületű monitorok igazodnak az emberi szem formájához, így egy sokkal természetesebb nézői élményt nyújtanak.

Mind a CF591-es, mind pedig a CF390-es monitorokat számos olyan jellemzővel látták el, amelyek még hatékonyabban előzik meg a szem elfáradását, és alkalmassá teszik a készülékeket a hosszú távú üzleti és egyéni felhasználásra. Minden egyes monitor hasznosítja a Samsung villódzásmentes és szemkímélő (Eye Saver) technológiáját, így a kijelzőn futó tartalom különösen sokáig nézhető, miközben a felhasználók szemének terhelése csökken. A beágyazott AMD FreeSyncTechnológia a HDMI® funkción túl szinkronizálja a képernyő frissítési frekvenciáját a felhasználók AMD grafikus kártyájával, így csökkenti a bemeneti adatok késését, akadozását és a kimaradás lehetőségét a játék és az interaktív tartalmak lejátszása során. Emellett a CF591 and CF390 típusú kijelzők széles, 178 fokos látószöge lehetővé teszi a nézők számára, hogy bárhonnan is nézik a monitort, tiszta és átütő képet lássanak.

Az új CF591 és CF390 ívelt monitorokban az egyedi hajlított dizájn kifinomult kialakítású, kerek talpazattal párosul, így bármilyen íróasztalt stílusossá tesznek. A kör alakú talp remekül kiegészíti a CF591 ezüst-metál elülső részét és fényes fehér hátlapját, így egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A CF591 három oldali, káva nélküli dizájnja tovább finomítja a vizuális élményt, és kiemeli a képernyőn futó tartalmakat.

Samsung_CF390_curved_monitor

Teljesítményt fokozó üzleti monitorok

A Samsung UE850 UHD üzleti monitorai kiemelten éles képpel és számos kényelmi funkcióval bírnak, amelyek segítenek a szakembereknek részlet-orientált feladataik elvégzésében. A PLS panel technológiának köszönhetően a UE850 monitorok felhasználói akár 178 fokos szögig horizontálisan és vertikálisan is nézhetik a kijelzőt. A készülék UHD felbontása négyszer nagyobb, mint a szabvány Full HD készülékeké, ezzel sokkal valósághűbb és színpompásabb képeket közvetít. Az UE850 kijelzők emellett sokkal kényelmesebb és komfortosabb munkafelületet biztosítanak, köszönhetően az állítható talpazatnak és a többféle csatlakoztatható eszköznek.

Kényelmes, vezeték nélküli telefontöltővel rendelkező monitorok

A beépített vezeték nélküli mobiltelefon-töltési funkciónak köszönhetően a 23,6 és 27 colos méretben is elérhető Samsung SE370-es monitorok számos kényelmi funkciót biztosítanak a professzionális felhasználóknak. A SE370 monitorba beépítettek egy vezeték nélküli telefontöltőt is, amelyen keresztül a felhasználók munka közben is feltölthetik a Qi standardnak megfelelő mobil eszközeiket. A többféle csatlakozónyílást és -vezetéket magába foglaló SE370 monitor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy munkahelyükön rendet tegyenek a zűrzavarban, miközben spórolnak is azáltal, hogy a külső töltőeszközök megvásárlása feleslegessé válik.

A kényelmes mobil töltési lehetőségen túl az SE370 számos, a Samsung új monitorcsaládjára jellemző vizuális tulajdonsággal is bír, ilyen például a szemkímélő mód vagy a villódzásmentes funkció. Ezen technológiák, amellett, hogy optimális vizuális felületet teremtenek, védik is a felhasználók szemét a káros megerőltetéstől.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés