Connect with us

technokrata

A Samsung szerint a tévé lesz a lakás központja

New Smart Hub UX_1

Smart home

A Samsung szerint a tévé lesz a lakás központja

Ezért fejlett menürendszerrel és okostávirányítóval is ellátták az új modelljeiket.

A Samsung Electronics leleplezte frissített ’Smart Hub’ felhasználói felületét és új Smart Control távirányítóját, ami megújult felhasználói élményt (UX) is magában hordoz. Ezek az okostelevíziós fejlesztések egyszerű hozzáférést biztosítanak a felhasználók számára, hogy kedvenc tartalmaikat egy helyen, egyetlen távirányítóval érhessék el.

 „A televíziózás világa folyamatosan változik, egyre több a választási lehetőség és egyre összehangoltabbak az eszközök. Éppen ezért, fő célkitűzésünk, hogy minél egyszerűbbé tegyük az emberek számára az új tartalmak felfedezését és fogyasztását – mondta el Won Jin Lee, a Samsung Electronics Visual Display üzletágának elnöke – 2016-ban a Samsung Smart Hub kezelői felülete és Smart Control távirányítója a legátgondoltabb, legkényelmesebb és legintuitívabb tévés felhasználói élményt nyújtja. Együttesen olyan választást és teljesítményt kínálnak, amit a felhasználók elvárhatnak napjaink technológiájától a szórakoztató elektronika terén”

New Smart Hub UX_1

Smart Hub: Minden szórakozás egy helyen

Az új Smart Hub felület elszakad a különböző tartalomforrásoktól és eszközöktől, és inkább egy integrált szolgáltatás platformot hoz létre. A felhasználók képesek lesznek zökkenőmentesen váltani a lineáris és OTT (over-the-top) tartalmak, valamint egyéb csatlakoztatott eszközök, például videójáték konzolok vagy Blu-ray lejátszók között. A frissített felületen keresztül egyszerűen böngészhetünk a népszerű címek között, így gyorsan megtalálhatjuk, amit nézni vagy játszani szeretnénk. Az új felület elmossa a határt a tévéhez csatlakoztatott források és eszközök között, könnyebb és gyorsabb hozzáférést biztosítva a keresett tartalmakhoz. A Smart Hub felülete személyre is szabható, vagyis tetszés szerint rendezhetjük el kedvenc szórakoztató műsorainkat és saját válogatásainkat.

Samsung Smart Control távirányító: egyetlen kapcsoló a tévéhez kötött eszközökhöz 

A Samsung Smart Control távirányító önmagában elég szinte az összes Samsung Smart TV-hez csatlakoztatott eszközhöz, vagyis nincs szükség több távirányítóra. A Smart Control akár több mint három, a tévéhez kapcsolt további készülék irányítását is megoldja egyben. Az új távirányító Tizen platformra épül, így az automatikus forrásfelismerésnek köszönhetően a Smart Control gyorsabb és zökkenőmentesebb hozzáférést biztosít a szórakoztató tartalmakhoz. Azonnal felismeri az OTT és set-top boxokat, Blu-ray lejátszókat, játékkonzolokat, és egyéb csatlakoztatott eszközöket.

Samsung Customer Experience Lab: mit szeretnének a felhasználók valójában  

A Samsung új Smart TV-je, a továbbfejlesztett Smart Hub felülettel részben a vállalat Customer Experience Labjében (Felhasználói Élmény Laborjában) készült, a Szilícium-völgyben. „Szerettünk volna egy újfajta élményt nyújtani a felhasználóinknak, amely összekapcsolja az élő tévéadást a streaming szolgáltatásokkal, és egyéb tartalomforrásokkal – nyilatkozta Chris Turkstra, a labor alelnöke – Többé nem kell számon tartani a rengeteg kapcsolót, hogy a különböző eszközeinket irányítsuk, mindössze egyetlen Samsung Smart TV-re lesz szükségünk.”Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd