Connect with us

technokrata

Unod a hagyományos konzolokat? Nézd meg ezt!

Alienware_Controller_front_03

Smart home

Unod a hagyományos konzolokat? Nézd meg ezt!

Az új modell négyféle konfigurációval is elérhető, így mindenki megtalálja a számára felelőt

A gamer közösség számára igazi előkarácsonyi ajándék az új, hivatalosan is bejelentett Alienware Steam Machine. Az egyedi modell a nagy teljesítményű PC játékrendszerek terén élenjáró Alienware és a világ legnagyobb online játékplatform fejlesztőjeként számon tartott Valve Software közös, innovatív terméke. Az új testreszabott gamer megoldás a konzol segítségével virtuálisan kiterjeszti a hagyományos PC játékkörnyezetet.

Alienware_Controller_front_02

Az Alienware Steam Machine a PC-s játék szabadságát ötvözi a konzolok egyszerűségével, illetve az Alienware elismert kialakítását, megbízhatóságát és teljesítményét társítja a Valve operációs rendszerével, a SteamOS-szel, a világ egyik legnagyobb gamer könyvtárával és közösségével. A felhasználók több mint 1500 SteamOS játék közül válogathatnak, és mintegy 100 millió társukkal sok ezer másikat is kipróbálhatnak az otthoni streamingnek köszönhetően.

Alienware_Controller_front_01

 

Amellett, hogy a gamerek szabadon (előfizetési díj nélkül) hozzáférhetnek a jutányos árú és ingyenes játékok hatalmas gyűjteményéhez, a SteamOS rendszeren keresztül a legújabb játékokat is elérik. A cross-platform és a backward and forward catalogue támogatás a Steam ökoszisztéma fémjele, így az Alienware Steam Machine több mint egy konzol. Valódi gamer környezetet teremt, hiszen a felhasználók a kanapén hátradőlve egyetlen játékvezérlő használatával – billentyűzet és egér nélkül – élvezhetik a játékot.

Alienware_Controller_front_03

Az alapmodell Intel Core i3 processzorral, nagy teljesítményű NVIDIA GTX videokártyával, 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel büszkélkedhet. Az erősebb verziók, még nagyobb teljesítménnyel és még több funkcióval érhetőek el, 8 GB memóriát, Intel Core i5 és az Intel Core i7 négymagos processzorokat és 1TB tárhelyet kínálnak. Mindegyik modell tartozéka az új Steam vezérlő is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő