Connect with us

technokrata

Unod a hagyományos konzolokat? Nézd meg ezt!

Alienware_Controller_front_03

Smart home

Unod a hagyományos konzolokat? Nézd meg ezt!

Az új modell négyféle konfigurációval is elérhető, így mindenki megtalálja a számára felelőt

A gamer közösség számára igazi előkarácsonyi ajándék az új, hivatalosan is bejelentett Alienware Steam Machine. Az egyedi modell a nagy teljesítményű PC játékrendszerek terén élenjáró Alienware és a világ legnagyobb online játékplatform fejlesztőjeként számon tartott Valve Software közös, innovatív terméke. Az új testreszabott gamer megoldás a konzol segítségével virtuálisan kiterjeszti a hagyományos PC játékkörnyezetet.

Alienware_Controller_front_02

Az Alienware Steam Machine a PC-s játék szabadságát ötvözi a konzolok egyszerűségével, illetve az Alienware elismert kialakítását, megbízhatóságát és teljesítményét társítja a Valve operációs rendszerével, a SteamOS-szel, a világ egyik legnagyobb gamer könyvtárával és közösségével. A felhasználók több mint 1500 SteamOS játék közül válogathatnak, és mintegy 100 millió társukkal sok ezer másikat is kipróbálhatnak az otthoni streamingnek köszönhetően.

Alienware_Controller_front_01

 

Amellett, hogy a gamerek szabadon (előfizetési díj nélkül) hozzáférhetnek a jutányos árú és ingyenes játékok hatalmas gyűjteményéhez, a SteamOS rendszeren keresztül a legújabb játékokat is elérik. A cross-platform és a backward and forward catalogue támogatás a Steam ökoszisztéma fémjele, így az Alienware Steam Machine több mint egy konzol. Valódi gamer környezetet teremt, hiszen a felhasználók a kanapén hátradőlve egyetlen játékvezérlő használatával – billentyűzet és egér nélkül – élvezhetik a játékot.

Alienware_Controller_front_03

Az alapmodell Intel Core i3 processzorral, nagy teljesítményű NVIDIA GTX videokártyával, 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel büszkélkedhet. Az erősebb verziók, még nagyobb teljesítménnyel és még több funkcióval érhetőek el, 8 GB memóriát, Intel Core i5 és az Intel Core i7 négymagos processzorokat és 1TB tárhelyet kínálnak. Mindegyik modell tartozéka az új Steam vezérlő is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle