Connect with us

Hirdetés

technokrata

Unod a hagyományos konzolokat? Nézd meg ezt!

Smart home

Unod a hagyományos konzolokat? Nézd meg ezt!

Az új modell négyféle konfigurációval is elérhető, így mindenki megtalálja a számára felelőt

A gamer közösség számára igazi előkarácsonyi ajándék az új, hivatalosan is bejelentett Alienware Steam Machine. Az egyedi modell a nagy teljesítményű PC játékrendszerek terén élenjáró Alienware és a világ legnagyobb online játékplatform fejlesztőjeként számon tartott Valve Software közös, innovatív terméke. Az új testreszabott gamer megoldás a konzol segítségével virtuálisan kiterjeszti a hagyományos PC játékkörnyezetet.

Alienware_Controller_front_02

Az Alienware Steam Machine a PC-s játék szabadságát ötvözi a konzolok egyszerűségével, illetve az Alienware elismert kialakítását, megbízhatóságát és teljesítményét társítja a Valve operációs rendszerével, a SteamOS-szel, a világ egyik legnagyobb gamer könyvtárával és közösségével. A felhasználók több mint 1500 SteamOS játék közül válogathatnak, és mintegy 100 millió társukkal sok ezer másikat is kipróbálhatnak az otthoni streamingnek köszönhetően.

Alienware_Controller_front_01

 

Amellett, hogy a gamerek szabadon (előfizetési díj nélkül) hozzáférhetnek a jutányos árú és ingyenes játékok hatalmas gyűjteményéhez, a SteamOS rendszeren keresztül a legújabb játékokat is elérik. A cross-platform és a backward and forward catalogue támogatás a Steam ökoszisztéma fémjele, így az Alienware Steam Machine több mint egy konzol. Valódi gamer környezetet teremt, hiszen a felhasználók a kanapén hátradőlve egyetlen játékvezérlő használatával – billentyűzet és egér nélkül – élvezhetik a játékot.

Alienware_Controller_front_03

Az alapmodell Intel Core i3 processzorral, nagy teljesítményű NVIDIA GTX videokártyával, 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel büszkélkedhet. Az erősebb verziók, még nagyobb teljesítménnyel és még több funkcióval érhetőek el, 8 GB memóriát, Intel Core i5 és az Intel Core i7 négymagos processzorokat és 1TB tárhelyet kínálnak. Mindegyik modell tartozéka az új Steam vezérlő is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés