Connect with us

technokrata

4K támogatással érkezik a Roku 4

Smart home

4K támogatással érkezik a Roku 4

A tévénket felokosító Roku negyedik generációja számos új funkciót kapott.

Ez a hónap valóban a video-streaming eszközöké, hiszen az Apple TV, a Fire TV és a Chromecast után a Roku 4 is bemutatkozott.

Az új modell szélesebb és keskenyebb lett elődjénél, valamint rengeteg olyan apróságot hozott, amit hiányoltunk a korábbi modellből. Például már elég megnyomással megcsörgethetjük az eltűnt távirányítót, és a 4K videók lejátszása sem akadály többé.

A negyedik generáció új négymagos processzort kapott, mely könnyedén elbír a 60 fps-es 4K videók streamelésével és támogatja a 802.11ac Wifiket is. Természetesen a rendszer kezelőfelülete is ráncfelvarrást kapott, és már egyszerűbben követhetjük kedvenc műsorainkat, színészeinket vagy egyszerűen a megjelenő 4K újdonságokat, melyek a My Feed menüpontban sorakoznak majd.

Az eszköz egy opcionális audio portot is kapott a HDMI csatlakozó mellé, és már microSD kártyát is elhelyezhetünk benne, tele saját filmjeinkkel.

A Roku 4 129 dolláros áron előrendelhető, és az új Roku OS 7-es rendszer október közepétől lesz elérhető a jelenlegi modellekhez.

Forrás: RokuSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom