Connect with us

Nem pazarol a Xerox

nyomtato

Smart home

Nem pazarol a Xerox

Megoldást kínálnak a pazarló nyomtatás megszüntetésére a Xerox fejlesztései.

Napjainkban a fenntarthatóságra való törekvés egyre fontosabb lesz a hazai vállalatoknál is. Ennek részeként központi kérdéssé vált náluk az is, hogyan csökkenthetik a felesleges nyomtatás mértékét. A Xerox kidolgozott egy, hamarosan Magyarországon is elérhető megoldást, amely segít a vállalatoknak az ökológiai szennyezésük csökkentésében és hozzájárul ahhoz is, hogy a munkavállalók környezettudatosabbak legyenek.

image005

A Xerox kutatóközpontjában kifejlesztett Print Awareness Tool egy a gamification technológiára és valós idejű mérésre épülő, egyszerűen kezelhető, interaktív szoftver. Használatával könnyedén nyomon követhetőek a pazarlást eredményező nyomtatási szokások. A Print Awareness Tool többek közt humoros instrukciókkal, az emberek versenyre ösztönzésével és más játékok beiktatásával segíti elő azt, hogy a dolgozók elkezdjenek jobban odafigyelni a környezetükre.

xerox_logo

„Kevesebbet nyomtatni nem csupán annyit jelent, hogy kevesebb papírt használunk, hanem azt is, hogy hatékonyabban használjuk a dokumentumkezelési eszközeinket és az üzlet fejlődését támogatjuk az adatokkal. Elsőre talán valószínűtlenül hangzik a mi szánkból a „nyomtasson kevesebbet” felhívás, de mi vagyunk azok, akik áthidalják a digitális és papír alapú rendszereket annak érdekében, hogy segítsük a vállalkozásokat az információik jobb megértésében, inteligensebb védelmében és hatékonyabb használatában.” – hangsúlyozta Udvardi Gábor, a Xerox Magyarország marketingvezetője.  Hozzátette az idén ősztől Magyarországon is elérhető, a cégek digitális dokumentumkezelési folyamatait előrelendítő Print Awareness Tool szorosan kapcsolódik és kiegészíti a Xerox új generációs menedzselt nyomtatási szolgáltatásait (MPS), amely három fő pillére a felmérés-optimalizálás, a biztonság- integráció, valamint az automatizálás-egyszerűsítés.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő