Connect with us

technokrata

Nem pazarol a Xerox

nyomtato

Smart home

Nem pazarol a Xerox

Megoldást kínálnak a pazarló nyomtatás megszüntetésére a Xerox fejlesztései.

Napjainkban a fenntarthatóságra való törekvés egyre fontosabb lesz a hazai vállalatoknál is. Ennek részeként központi kérdéssé vált náluk az is, hogyan csökkenthetik a felesleges nyomtatás mértékét. A Xerox kidolgozott egy, hamarosan Magyarországon is elérhető megoldást, amely segít a vállalatoknak az ökológiai szennyezésük csökkentésében és hozzájárul ahhoz is, hogy a munkavállalók környezettudatosabbak legyenek.

image005

A Xerox kutatóközpontjában kifejlesztett Print Awareness Tool egy a gamification technológiára és valós idejű mérésre épülő, egyszerűen kezelhető, interaktív szoftver. Használatával könnyedén nyomon követhetőek a pazarlást eredményező nyomtatási szokások. A Print Awareness Tool többek közt humoros instrukciókkal, az emberek versenyre ösztönzésével és más játékok beiktatásával segíti elő azt, hogy a dolgozók elkezdjenek jobban odafigyelni a környezetükre.

xerox_logo

„Kevesebbet nyomtatni nem csupán annyit jelent, hogy kevesebb papírt használunk, hanem azt is, hogy hatékonyabban használjuk a dokumentumkezelési eszközeinket és az üzlet fejlődését támogatjuk az adatokkal. Elsőre talán valószínűtlenül hangzik a mi szánkból a „nyomtasson kevesebbet” felhívás, de mi vagyunk azok, akik áthidalják a digitális és papír alapú rendszereket annak érdekében, hogy segítsük a vállalkozásokat az információik jobb megértésében, inteligensebb védelmében és hatékonyabb használatában.” – hangsúlyozta Udvardi Gábor, a Xerox Magyarország marketingvezetője.  Hozzátette az idén ősztől Magyarországon is elérhető, a cégek digitális dokumentumkezelési folyamatait előrelendítő Print Awareness Tool szorosan kapcsolódik és kiegészíti a Xerox új generációs menedzselt nyomtatási szolgáltatásait (MPS), amely három fő pillére a felmérés-optimalizálás, a biztonság- integráció, valamint az automatizálás-egyszerűsítés.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd