Connect with us

technokrata

Színes-szagos design egér a Logitechtől

Smart home

Színes-szagos design egér a Logitechtől

A Logitech a mai napon bemutatta az idén hétéves Logitech Play Collection legújabb tagjait.

Az új kollekció megalkotásakor a bútor dizájn, valamint a kiegészítők és a divat világának legújabb trendjeiből merítettek ihletet, így a jellegzetes vonásokkal ellátott egerek barátságos karakterekkel, színes, vidám formákkal és geometriai alakzatokkal díszítve kerülnek a polcokra.

logitech_play_eger_3

„A célunk az volt, hogy egy kis humorral mosolyt csaljunk vásárlóink arcára, miközben használják az egeret” – mondta el Charlotte Johns, a Logitech számítógép kiegészítőkkel kapcsolatos üzletágának alelnöke. „Egy jó adag szín, egy leheletnyi vidámság és egy csipetnyi lelkesedés kombinációjából született meg az idei Logitech Play Collection. A különböző színkombinációk és dizájnelemek inspirálnak, vidámságot és egyéniséget adnak bárki asztalának”.

logitech_play_eger_4

Miután a Logitech dizájn csapata részt vett a milánói Design Week-en, vidám témáktól és formáktól inspirálva tértek vissza, ami új megközelítéshez vezette őket a házon belül készített 2015 Play Collection tervezése során. Az idei év válogatása a Logitech® Wireless Mouse M238-ra épül. Az új egér a pontos görgetésnek és irányíthatóságnak köszönhetően egyszerű navigációt tesz lehetővé, egyben formájának köszönhetően igen kényelmes is.

logitech_play_eger

A 2015-ös Logitech Play Collection ragyogó, vidám és lelkes, akárcsak jövendőbeli tulajdonosai. Az energiatakarékos kialakításnak hála, akár 12 hónapon át is használhatjuk kedvenc egerünket, modelltől függően. A vezeték nélküli egerek kompatibilisek Microsoft Windows, Mac OS X, Chrome OS, és Linux rendszerekkel, valamint megbízható kapcsolatot biztosítanak akár 10 méteres távolságból is. A Logitech Play Collection előreláthatólag júniustól lesz elérhető 24,99 eurós (kb. 7800 forint) áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom