Connect with us

technokrata

Játékosoknak szól az LG új monitora

LG 27MU67 4K Monitor 4

Smart home

Játékosoknak szól az LG új monitora

A legújabb 4K monitor lenyűgöző tulajdonságokkal kápráztatja el a profi játékosokat 4K IPS kijelzőjével, illetve az AMD FreeSync technológia segítségével.

Az LG legújabb monitorát arra fejlesztette, hogy tökéletesen megfeleljen a grafikailag igényes, villámgyors akciókat követő képi igényeknek a mai kornak megfelelő 4K felbontású valós idejű stratégiai (RTS), illetve a belső nézetű lövöldözős (FPS) játékok használatakor. A monitor támogatja az AMD FreeSync technológiáját, 40–60 Hz-es képfrissítési tartományban.

A FreeSync megszünteti a képtörést, amely akkor fordulhat elő, amikor a monitor és a videokártya nincs szinkronban. A technológia képkockák kiesése nélküli, folytonos mozgás-megjelenítéssel biztosítja a legfolyamatosabb és leggördülékenyebb játékélményt. Az eredmény sima, akadálymentes játék, folyamatos mozgással, a képkockák sebességének csökkenése nélkül.

LG 27MU67 4K Monitor 3

Az LG 27MU67 In-Plane Switching (IPS) panel mellett Dynamic Action Sync (DAS) módot is nyújt, így a bemeneti késleltetés 9,7 ezredmásodpercre csökkent. Mindez azt jelenti, hogy ez a készülék a mai piac egyik leggyorsabb 4K monitora. A kijelzőn a Game Mode gomb segítségével a felhasználók egyénileg állíthatják be a monitort minden egyes játékhoz, a legoptimálisabb játékélmény érdekében. A Black Stabilizer technológia pedig világosabbá teszi a megjelenített kép sötétebb részeit, ezzel segít felderíteni azokat a területeket, ahol különféle tárgyak vagy ellenségek rejtőzhetnek a játék során. Mi több, a Flicker Safe funkciónak (villódzásmentes háttérvilágítás) köszönhetően kevésbé veszi igénybe a szemet még maratoni hosszúságú játék vagy számítógépes munka során is.

A játékosoknak szánt funkciói mellett, a 4K Ultra HD felbontásnak köszönhetően a 27MU67 tisztább, élesebb és részletesebb képet biztosít. A kijelző speciális, 4K IPS paneljének színvisszaadása kiváló, széles betekintési szöggel rendelkezik és lefedi az sRGB-színtér több mint 99 százalékát. Az LG legújabb monitorja a gyári kalibráció mellett lehetőséget ad az előre beállított gyári üzemmódok használatára, illetve található benne HDMI 2.0 bemenet, amely támogatja a 60Hz-es képfrissítésű 4K felbontást is.

LG 27MU67 4K Monitor 2

A mai kor komoly játékosai számára elengedhetetlen egy olyan monitor, amely kiemelkedő minőségű, éles képet, nagy látószöget és kisebb bemeneti késleltetést szavatol” – mondta In-kyu Lee, az LG Home Entertainment Company szenior alelnöke, a TV- és Monitor Üzletág vezetője. „Az LG 27MU67 ezen túl egy kiváló 4K Ultra HD monitor, amelyet akár a professzionális, nem játékos felhasználók is sikerrel használhatnak akár tervezéshez, szerkesztéshez vagy egyszerűen filmnézéshez” – tette hozzá.

Az LG 27MU67 értékesítése e hónapban indul az Egyesült Államok, Németország és Ausztrália egyes üzleteiben, Magyarországon augusztustól érhető el 169.000 forintos javasolt fogasztói áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp