Connect with us

technokrata

Mégsem készít saját tévét az Apple

Smart home

Mégsem készít saját tévét az Apple

A vállalat nemet mondott a 4K tévékre, és inkább megújítja az Apple TV készülékét.

Egy évvel ezelőtt arról olvashattunk, hogy az Apple saját tévén dolgozik, hogy új funkciókat adjon az Apple TV koncepciójának. Szerepelt köztük a FaceTime videochat, melyet a tévébe szerelt kamera tett volna lehetővé, és az sem volt kérdéses, hogy 4K felbontást kap majd a panel. A kétezres évek elején pedig még lézer működtette átlátszó kijelzőkkel kísérleteztek, azonban sem a képminőség, sem az előállítási ár nem volt megfelelő egy új termékhez.

Ezzel szemben a legfrissebb hírek szerint a vállalat mégsem készíti el saját tévéjét, hanem inkább megújítja az Apple TV set-top boxot, amit már a jövő havi WWDC rendezvényen bemutathatnak.

Az új készülék nem csak okosabb távirányítót és Siri integrációt kap, hanem az USA-ban egy internet TV szolgáltatást is indít a vállalat.

Talán jobb is, hogy az Apple nem kezdett bele a tévégyártásba, hiszen a Sony, a Panasonic vagy a Sharp példáját látva meglehetősen kockázatos ez a terület, amit jó dizájnnal és ügyes szoftvermegoldásokkal nem lehet egyszerűen áthidalni.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle