Connect with us

Ezzel a monitorral élmény lesz a játék

34UM67-1

Smart home

Ezzel a monitorral élmény lesz a játék

Soha nem látott játékélményt garantál az LG és az AMD együttműködése!

A kijelzőtechnológiák gyors és folyamatos fejlődése mind hevesebb vitát szül arról, hogy a felhasználók igényeit mely monitorok, illetve mely funkciók elégítik ki leghatékonyabban. Az LG Electronics (LG) és az AMD együttműködése ennek szellemében teljesen új, lebilincselő szintre emeli a játékélményt.

„A játékrajongók mennyországa”: az LG 21:9 UltraWide monitor és az AMD FreeSync technológiája

A 21:9-es képarányú monitorok vezető gyártójaként az LG AMD FreeSync technológiájával felszerelt monitora (34UM67 modell) véget vet a korábbi kijelzőkre jellemző, a játékélményt megzavaró problémáknak. Az AMD FreeSync technológiájának köszönhetően a számítógépes játékokra optimalizált 34UM67 akár a sok szereplős online szerepjátékok (MMORPG) esetében is zavartalan játékélményt biztosít. Ez az egyetlen olyan 21:9 képarányú monitor, amely támogatja a FreeSync technológiát, kiküszöbölve az olyan zavaró tényezőket, mint a túl hosszú bemeneti késleltetés (a grafikus kártya által küldött jel és annak megjelenése közötti idő), a képtörés, vagy éppen a kép akadozása (amikor a videokártya sebessége nincs összhangban a monitor frissítési frekvenciájával). A technológiának köszönhetően a monitor csúcsminőségű 21:9 UltraWide megjelenítő felülettel rendelkezik, és akár 75 Hz-es képfrissítésre is alkalmas.

34UM67-1

A monitor széles, 34 colos (87 centiméteres) IPS panelének köszönhetően a hatalmas, 2560×1080 felbontású munkaterület széles betekintési szöggel és élethű színekkel párosul. Az sRGB színtér 99 százalékos lefedettsége valósághű, professzionális használatra tervezett készülékekre jellemző élénk színeket biztosít. A Dynamic Action Sync (DAS) funkció a 34UM67 egyik legkiemelkedőbb szolgáltatása, ennek köszönhetően a képernyő bemeneti késleltetése jelentősen lerövidül. A kijelzők teljesítményének tesztelésben mérvadónak számító TÜV Rheinland vizsgálata szerint a 34UM67 bemeneti késleltetése a DAS képmód használata során mindössze 9,6 ms. A PRAD ProAdviser GmbH & Co. a bemeneti késleltetés szempontjából szintén a legfelsőbb minőségi kategóriába sorolta az LG monitorát.

További újítások: Dynamic Action Sync és Black Stabilizer

A 34UM67-es monitort úgy tervezték, hogy a reakcióidő csökkentésével, a képüzemmód könnyű állíthatóságával, valamint a képek élénkségével a felhasználók tökéletes játékélményt élvezhessenek. A Black Stabilizer funkció érzékeli a kép legsötétebb részét, és megnöveli annak fényerejét a jobb láthatóság érdekében. Ezzel párhuzamosan a gyors felvillanásokat is enyhíti, így a játékos teljes figyelmét a képernyőn zajló eseményeknek szentelheti. A Dynamic Action Sync pedig a a bemeneti késleltetést minimálisra csökkentésével folyamatos mozgást biztosít a képernyőn.

29UM67-1

LG és AMD: Közös erővel az élen

A széles látómezőt lefedő IPS kijelzőnek köszönhetően a játékok szerelmesei kiemelkedő játékélményt érhetnek el az LG 21:9 UltraWide monitorral.

Három évtized után sikerült megszabadulni a játékélményt zavaró képtörésektől és akadozásoktól” – mondta Roy Taylor, az ISV/IHV Partner Group, AMD alelnöke a CES 2015 szakmai rendezvényén. „Az AMD nagy reményeket fűz az LG 34UM67-hez, ez a kijelző ugyanis az AMD FreeSync technológiájával korábban nem látott játékélményt eredményez” – tette hozzá.

A benne rejlő lehetőségeket látva a 21:9 képarányú monitorsorozat további bővítését tervezzük” – hangsúlyozta Mikó András, az LG Electornics IT termékdivízió regionális marketingmenedzsere. „A lebilincselő játékélményt és páratlan megjelenítést biztosító LG 34UM67 monitor mellett az LG 29UM67 készülékünk is hamarosan érkezik. Míg az előbbi 169.900, addig az utóbbi 89.900 forint ajánlott bruttó fogyasztói áron lesz majd kapható.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő