Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új, ultrarövid vetítési távolságú projektort mutatott be a Canon

Smart home

Két új, ultrarövid vetítési távolságú projektort mutatott be a Canon

A Canon két új hordozható LV projektort – az LV-WX300UST és az LV-WX300USTi – mutatott be a napokban. Az új kivetítők a hordozható, nagyon rövid vetítési távolságú projektorok iránti fokozódó globális igény kielégítésére készültek, melyek különösen az üzleti és oktatási piacon bizonyulnak hasznosak a tanítás és a kommunikáció megkönnyítése miatt.

Az LV-WX300USTi egy interaktív modell, amelynek beépített kamerája egyszerre akár négy infravörös toll használatára is lehetőséget ad.  A kamera segíti az interaktív használatot és a kivetített tartalom érintés alapú vezérlését. A termékhez egy rajzolószoftver is tartozik, amely arra szolgál, hogy a felhasználók minél többet hozhassanak ki a kreatív szolgáltatásokból. A Canon az LV-WX300UST modellel interaktivitás nélküli formában is elérhetővé tette a rövid vetítési távolságú projektort.

A két projektor egyaránt ideális megoldást jelent a kis termek, helyhiányos környezetek problémájára, mivel a vászontól mindössze 28 cm-re elhelyezve képes 2-2,5 méteres, kristálytiszta képet vetíteni.  Ha a készüléket a falon vagy a plafonon helyezik el, akkor az ultrarövid vetítési távolsága miatt az előadót nem fogja elvakítani a projektor fénye, és nem kell arra ügyelnie, hogy ne vessen árnyékot a képre.

 

A mindössze 5 kilós gépek jól hordozhatók, és sokféle fejlett szolgáltatást és remek képminőséget nyújtanak.  Mindkét modell felbontása WXGA (1280×800 pixeles), mindkettőn két HDMI csatlakozó található a különféle eszközök fogadásához, és egyformán 3000 lumenes fényerővel gondoskodnak a képek ragyogó és tiszta megjelenítéséről. Az új kivetítők meglepően hatékonyak is: a vetítőlámpa élettartama Eco (gazdaságos) módban használva akár 8000 órányi is lehet.Az LV-WX300UST márciusban, az LV-WX300SUTi pedig 2015 májusában kerül Magyarországon forgalomba.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés