Connect with us

technokrata

Ez nem vicc: a Sengled okoségője mindent tud

Smart home

Ez nem vicc: a Sengled okoségője mindent tud

LED izzók, beépített HD kamera, arcfelismerés, Wifi jelerősítés és még sorolhatnánk. Egyszerűen mindent tud a Sengled új okoségője.

Manapság egyre több okoségőt látunk megjelenni, de a Sengled mindig is az élen járt az innovációban. Láttunk már tőlük hangszóróval (Pulse) és külön Wifi jelerősítővel (Boost) felszerelt modelleket is, de az idei CES-en bemutatott égője minden képzeletet felülmúlt.

A Snapre keresztelt jószágot mindennel felszerelték, amit csak egy okoségőtől elvárnánk. Először kezdjük talán a 720p-s kamerával mely a LED izzók mellett helyezkedik el, így nem zavarja a kibocsátott fény. Mivel beépített Wifi modullal is rendelkezik, biztonsági kameraként is használhatjuk, és az arcfelismerés valamint a mozgásérzékelés sem maradt ki belőle.

Akárcsak a korábban említett Boost modell, a Snap is képes Wifi jelerősítésre, így rendkívül praktikus lehet néhány ilyen a háznál. Hivatalos honlapján egyelőre a “Coming soon” felirat látható, így áráról sajnos nem tudunk beszámolni.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek