Connect with us

technokrata

A D-Link sem üres kézzel érkezett az MWC-re

DCH-Z310

Smart home

A D-Link sem üres kézzel érkezett az MWC-re

A D-Link számos, az okostelefonok, tabletek használatát új szintekre emelő újdonsággal rukkolt elő a 2015-ös barcelonai mobilkommunikációs kiállításon, a Mobile World Congress-en. A mobilkészülékekről vezérelhető Wi-Fi és Z-Wave szabványos Smart Home termékek mellett új generációs babafigyelő monitor és az akár több tucat Wi-Fi eszközt kiszolgálni képes legújabb Wireless AC router is helyet kapott a gyártó standján.

A mobilkommunikáció és az okosotthonok köré szervezte barcelonai megjelenését a D-Link. Olyan újdonságokkal jelent meg, melyek okostelefonunk használatával még kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik életünk. Az Internet of things világára készülve a D-Link elhozta mydlinkHome otthonautomatizálási termékcsaládjának valamennyi idén boltokba kerülő elemét, bemutatta az eddigi legmagasabb tudású EyeOn Baby babafigyelő monitorát illetve a mindezen igények kiszolgálását legmagasabb szinten biztosító, 3200Mbps sebességre képes Ultra Wi-Fi Wireless AC routerét.

D-Link Smart Home

A D-Link jelentősen bővíti tavaly bemutatott mydlink Home okosotthon termékpalettáját. Az okosotthonok központi megoldása, a mydlink Connected Home Hub mellett számos új szenzor valamint egy sziréna is bemutatásra került.

A portfolió legújabb elemei:

• Z-Wave Connected Home Hub (DCH-G020): egy Z-Wave tanúsított gateway, mely egységes platformra hozza össze a Z-Wave és a Wi-Fi készülékeket.

DCH-G020_A1_Image L(Front)

• Z-Wave Ajtó- és ablaknyitó szenzor (DCH-Z110): Érzékeli az ajtó illetve az ablak nyitását, és erről riasztást küld push üzenet formájában okostelefonra. A DCH-Z110 elemeinek élettartama 3 év. A szenzor egy hőmérséklet és fényérzékelőt is tartalmaz további automatizálási lehetőségeket kínálva.

• Z-Wave Mozgásérzékelő (DCH-Z120): Push üzenetet küld a beállított mobilkészülékre valahányszor mozgást érzékel. A Z-Wave Mozgásérzékelő szenzor elemmel mőködik, így bárhova elhelyezhető.

DCH-Z120_A1_Image L(Side)

• Z-Wave Füstérzékelő (DCH-Z310): elemmel működő füstérzékelő beépített riasztóval és öntesztelő gombbal.

DCH-Z310

• Wi-Fi Vízszivárgás szenzor (DCH-S160): A közvetlenül a konnektorba dugható, a Wi-Fi hálózatra vagy a mydlink Connected Home Hubra csatlakozó DCH-S160 érzékeli a szivárgó vizet és push üzenetet küld a mobiltelefonra. A Wi-Fi Vízszivárgás szenzor elhelyezhető vízmelegítők, mosógépek, mosogatógépek vagy akváriumok közelében illetve minden olyan ponton, ahol a szivárgó víz károkat okozhat.

DCH-S160_A1(plug with water sensor line)

• Wi-Fi Sziréna (DCH-S220): A potenciális betörők elriasztására szolgáló DCH-S220 hangriasztást és push üzenetek küldését indítja be a kiváltó esemény – például egy mozgásérzékelő jelzése alapján.

A kiteljesedő SmartHome koncepció elemei április végére érkeznek magyarországra. A Conneted Home Hub gateway várható ára 25 000 Ft, az egyes szenzorok 12 500 és 21 900 Ft közötti áron lesznek elérhetők.

EyeOn Baby Monitor HD 360

A hazai piacon is mind sikeresebb termékkategória, az okostelefonra kameraképet közvetítő és arról programozható babafigyelők újabb családtaggal bővülnek. A DCS-855L EyeOn Baby Monitor HD 360 a nevéből adódóan 720p HD képminőséget valamint körbeforgatási lehetőséget biztosít a már a korábbi modelleknél megszokott funkciók mellett.

DCS-855L_A1_Image L(Side_Left)_Pink

A cserélhető rózsaszín és kék díszgyűrűkkel érkező kis kamera a kiságy mellé helyezve mind nappal, mind éjszaka kristálytiszta képet biztosít. A monitorkép akár otthonról, akár útközben megnézhető az EyeOn Baby iOS és Android alkalmazáson keresztül, de értesítést is kérhetünk csatolt pillanatfelvétellel, ha a kamera hangot vagy mozgást érzékel. Szólhatunk mi is gyermekünkhöz vagy elindíthatjuk az 5 beépített vagy az 5 általunk rögzített altatódal bármelyikét.
A modern szülők babafigyelője júniusban érkezik, várható hazai ára 53 000 Ft körül alakul.

Ultra Wi-Fi Router

A DIR-890L Wireless AC Ultra Wi-Fi router a csúcskategóriás Wi-Fi eszközök első tagja. 3200Mbps Wi-Fi sebességéhez különleges formatervezés, 6 külső antenna és a ezek összhangját megteremtő szoftveres háttér valamint érintőkijelzőre tervezett újragondolt kezelőfelület társul. A D-Link Ultra Wi-Fi routere minden vezeték nélküli klienst az azon elérhető legnagyobb sebességgel szolgál ki. A különleges funkciókkal felvértezett űrhajó májusban érkezik Magyarországra 99 000 Ft-os bevezető áron.

DIR-890L_A1_Image L(Side_Left_GB_Red)Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek