Connect with us

technokrata

Grafikusok figyelem: Itt a nyomtatótok!

canon2

Smart home

Grafikusok figyelem: Itt a nyomtatótok!

Magas színvonalú, kis helyigényű, egyszerű használatot biztosító nyomtatókkal állt elő a Canon.

A Canon két új, nagy teljesítményű színes rendszert mutatott be. A mérnöki munkacsoportok kiszolgálására szánt Océ ColorWave 500, illetve a szélesebb körű grafikai művészeti felhasználásra is alkalmas Océ ColorWave 700 is elérhető önálló nyomtatóként, illetve multifunkcionális eszköz formájában is.

A készülékeket úgy tervezték, hogy különböző, de egyaránt kiváló minőséget igénylő helyzetben is alkalmazhatóak legyenek. Az újdonságok nyomdai szolgáltatóknál ugyanúgy megállják a helyüket, mint házinyomdai vagy távoli munkacsoportos környezetben, illetve központi sokszorosító részlegekben, még akkor is, ha tekercses anyagokra kell száradási idő nélkül vízálló nyomatokat készíteni. Mindkét nyomtató a legfrissebb Océ CrystalPoint technológiát használja a nagysebességű festékkazettás nyomtatáshoz: a műgyanta alapú festék kiválóan tapad a szabványos és különleges nyomathordozókra, így még jobb a végeredmény, és teljesen tisztán cserélhető a kazetta.

canon2

Az Océ ColorWave 500 jól használható CAD és GIS alkalmazásokhoz, illetve remekül kiszolgálja a gyártó, építészeti, építőipari, tervezési és reprográfiai vállalkozások szükségleteit is. A rendszernek része a biztonságos felhőkapcsolat és a beágyazott Windows 8 vezérlő is, így kiválóan illeszkedik a sok felhasználós kormányzati és vállalati környezetekbe is. Az adatkezelés biztonságát növeli a két cserélhető merevlemez használatának lehetősége. Az Océ ColorWave 700 azoknak a vállalkozásoknak készült, melyeknek olyan kiemelkedő minőségű grafikai elemeket tartalmazó nyomatokra van szüksége, mint például a reprodukciók, plakátok, vagy bemutatóanyagok, de jól helytáll a kiskereskedelemmel, vendéglátással, boltüzemeltetéssel, oktatással foglalkozó cégek, illetve a kormányhivatalok házinyomdáiban is. Az Océ ColorWave 700 különlegessége, hogy a nyomtatást az egyes anyagokhoz optimalizálja, így akár 0,8 mm-es vastagságú nyomathordozót is kezelhet. Nyomtathatunk vele akár vászonra, molinóra vagy tapétára is. Ez utóbbi lehetőséget teremt, a valóban egyedi belsőépítészeti koncepciók kialakítására.

canon

Mindkét nyomtatóba beépítették a felhőrendszerek használatának lehetőségét, és a több felhasználó kiszolgálásának képességét, de kérésre beépített képolvasóval és egy sor integrált kimeneti opcióval is bővíthetők. Egyszerre akár hat különböző tekercses anyag is betölthető, így a berendezések anélkül végezhetnek eltérő feladatokat, hogy közben a hordozókat ki és be kellene fűzögetni. A fájlfeldolgozást két merevlemez és nagy sebességű processzorok teszik még gyorsabbá. A hordozó automatikus érzékelése és a képkezelő berendezés szintén automatikus karbantartása javítja a nyomtatás minőségét és csökkenti a szervizigényt.

„Mindkét nyomtatónál az volt a központi elképzelés, hogy a lehető legnagyobb termelékenységet a lehető legkisebb alapterületen tudjuk megvalósítani, úgy, hogy a gépek különlegesen kreatív felhasználási lehetőségeket nyújtsanak szinte bármilyen üzleti környezetben, minimális felhasználói oktatással” – mondta Yuichi Miyano, a Canon Europe Szélesformátumú Nyomatórendszerek Üzletágának igazgatója.

Az Océ ColorWave 500 és az Océ ColorWave 700 2015. február végétől rendelhető.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő