Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új csatornák érkeztek a Telekom TV-hez

Smart home

Új csatornák érkeztek a Telekom TV-hez

Lényegesen egyszerűbb, átlátható és egységes minicsomag-kínálattal valamint új csatornákkal, bővülő HD kínálattal várja a képernyők elé a nézőket a Telekom.

A Telekom a termékportfólió-egyszerűsítési törekvéseinek újabb fontos lépéseként, a műsorszolgáltatókkal való tárgyalások eredményeképpen megújította televíziós kínálatát. A Telekom TV szolgáltatás előfizetői átlátható, egyszerűbb, ugyanakkor változatos tematikájú minicsomag-struktúrával találkozhatnak, miközben a minicsomagok a Telekom TV különböző (IPTV, műholdas és kábel) tévés platformjain egységessé váltak.

A Telekom TV új előfizetői két, egymástól tematikában jól megkülönböztetett minicsomag közül választhatnak, hogy még teljesebb legyen az otthoni tévézés élménye. A vadonatúj „Nagyvilág” csomagba 20 darab „infotain” jellegű – híreket, ismeretterjesztő műsorokat, zenei csatornákat és idegen nyelvű műsorokat nyújtó – csatorna került. A másik,18 csatornát tartalmazó „Filmvilág” csomagban pedig a filmek és a mesék iránt érdeklődők találhatják meg kedvenc programjaikat.

A csatornák tematikus rendszerezésén túl a minicsomagok választéka is megnégyszereződött. A Nagyvilág részeként látható a Travel Channel, amelyben olyan műsorok találhatók meg, mint az improvizált hétvégi utazásokat bemutató Utazásfüggők, a Dániától Dominikáig új otthont keresőkről szóló Nemzetközi házvadászok, a világ legfényűzőbb nyaralóiba betekintést nyújtó Extrém nyaralók műsor, valamint a Rejtélyek világa program, amelyben a világ legismertebb épületeinek titkairól és rejtélyeiről esik szó. Ugyancsak a Nagyvilág minicsomagban látható a vadonatúj Food Network háziasszonyokat megcélzó nemzetközi gasztrocsatorna, ahol napközben konyhai sütéssel-főzéssel kapcsolatos, éjjel pedig gasztrotémájú szórakoztató műsorokat lehet megtekinteni.

A Filmvilág minicsomag újdonsága a számos rajzfilm- és animációsorozat otthonaként szolgáló Cartoon Network, a gyerekek számára könnyed szórakozást és oktatást nyújtó Boomerang, valamint a már megszokott Comedy-s humor kicsit extrémebb változatát biztosító Comedy Central Extra csatorna, ahol többek között a Workaholics, vagy a 16 Emmy díjas Daily Show és a Colbert Report adásai is hétről hétre nyomon követhetők eredeti angol nyelven. A két új minicsomag mellett a kínálatban az HBO csomag (HBO PAK és HBO MAXPAK), a felnőtt tartalmat nyújtó Nightlife csomagok, a komolyzenei műsorokat kínáló Classica, valamint a Fishing&Hunting önállóan választható csatornák változatlanul elérhetők maradnak.

A Telekom a minicsomagok egyszerűsítése és bővített tartalommal feltöltése mellett a Telekom TV Családi csomagját igénybe vevő ügyfelekre is gondolt: minden tévés platformján a kínálat részévé tette

Universal Channel, és a frissen induló Galaxy filmcsatornákat. Ezen kívül a kábel TV és az IPTV előfizetők az értékes és hasznos tartalmat közvetítő közösségi televízió, a Fix TV adásait is nézhetik.

A mai naptól a minőségi, változatos tematikájú HD csatornákat kedvelőkre is várnak meglepetések: a Telekom bővítette a Családi+HD díjcsomag kínálatát. A digitális kábel TV és az IPTV nézők számára újabb 4 csatorna (RTL II HD, a Cool HD, a Film+ HD, a Natgeo Wild HD) válik elérhetővé, és ezzel immár 21 HD csatornát élvezhetnek változatlan áron a Családi+HD csomag előfizetői. A Sat TV Családi+HD kínálatában a négy új HD csatornán kívül a Duna HD, a Duna World HD, az ATV HD, a Sport 2 HD, az Eurosport 2 HD valamint a MTV Live HD is láthatók lesznek, így a Telekom minden digitális TV-szolgáltatásában azonossá válik a HD portfolió. További információ a  www.telekom.hu oldalon érhető el.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés