Connect with us

technokrata

Le a kábelekkel! Itt a D-Link legújabb fejlesztése, a Music Everywhere

Smart home

Le a kábelekkel! Itt a D-Link legújabb fejlesztése, a Music Everywhere

A D-Link legújabb fejlesztése, a Music Everywhere az Androidos vagy iOS alapú okostelefonokról közvetlenül a nappali hangfalrendszerére továbbítja a mobilkészüléken elindított zenét. Mindezt pedig a lehető legegyszerűbben UPnP kapcsolaton illetve AirPlay-en keresztül az otthoni Wi-Fi hálózaton. Mindegy, hogy YouTube videót nézünk vagy Spotify-ról szól a zene, a szabványos 3.5 mm sztereó bemenetre csatlakoztatott kis fehér doboz kiváló minőségben – lossless – fogadja és továbbítja a hangot a hangfalrendszerre.

Kis mindenes, ami elkísér bárhová

A tenyérnyi kockába rejtett készülék közvetlenül a konnektorba dugható, a szabvány jack csatlakozó pedig alul kapott helyet, így észrevétlenül csatlakoztathatók a hangfalak. A Wi-Fi adatátvitel számottevően megbízhatóbb, nagyobb hatótávolságú és jobb minőségű, mint a ma még elterjedtebb Bluetooth technológia. Nincsenek méterben mérhető megkötések az adó és a Bluetooth hangszóró között, sőt, akár távolról is elindíthatunk egy számot az otthoni audio rendszerünkre. Ha több szobában is szeretnéd élvezni a zenét, csak nevezd el az egyes készülékeket, és válaszd ki okostelefonodról, melyik helységben szóljon a zene.

…és a ráadás: Erősebb Wi-Fi jel

A Music Everywhere nemcsak a zenét viszi el a lakás legtávolabbi sarkába, hanem az otthoni Wi-Fi lefedettséget is növeli beépített 802.11 n/g/b Wi-Fi repeaterének köszönhetően. A WPS nyomógombbal vagy a D-Link ingynesen letölthető QRS iOS és Android mobilalkalmazásaival minden beállítás néhány másodperc alatt elvégezhető.

Elérhetőség és ár

A D-Link legújabb mydlink Home termékcsaládjába tartozó DCH-M225 Music Everywhere már Magyarországon is kapható a nagyobb számítástechnikai webáruházakban és üzletekben. Ajánlott fogyasztói ára 18 390 Ft.

D-Link DCH-M225 Music Everywhere

– Vezeték nélküli audio extender
– Zene lejátszása Android és iOS alapú okostelefonokról, tabletekről és számítógépekről (DLNA és AirPlay kompatibilis)
– 802.11 b/g/n szabvány, max. 300 Mbps
– A házimozi rendszereket és az aktív hangfalakat Wi-Fi streaming platform alakítja
– A Wi-Fi technológiával  többszörösen nagyobb lefedettség, mint a Bluetooth készülékekkel
– Univerzális 3.5mm jack audio kimenet
– Beépített Wi-Fi repeater funkció
– Egyszerű beállítás WPS gombbal vagy a QRS alkalmazássalSzólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle