Connect with us

technokrata

A D-Link is belép az okosotthonok piacára

Smart home

A D-Link is belép az okosotthonok piacára

Az eddig vezetékes és wifi hálózati eszközeiről ismert D-Link egy teljes otthoni megoldáscsomaggal tör be az okos otthonok piacára. A mydlinkHome termékcsalád és az ezek vezérlését mobilkészülékről biztosító ingyenes mydlink Home alkalmazás lehetővé teszi otthonunk megfigyelését és alapvető automatizálását jelentős beruházás és speciális szaktudás nélkül is.

A mydlinkHome termékcsalád a Smart Plug intelligens konnektorral, az ennek mozgás alapú vezérlését biztosító Wi-Fi mozgásérzékelővel és két nagyfelbontású kamerával indul. A termékcsalád minden egyes tagja akár külön-külön is vezérelhető okostelefonról, tabletről – így ellenőrizhetjük, nem hagytuk-e bekapcsolva a vasalót vagy a sütőt, ha pedig mégis, azt akár munkahelyünkre érve is lekapcsolhatjuk.

Az egyes termék azonban akkor állnak össze igazi otthon automatizálási rendszerre, ha a mydlink Home alkalmazással összekapcsoljuk azokat: néhány érintéssel szabályokat hozhatunk létre, mikor kapcsolódjon fel vagy le a lámpa, mikor küldjön a rendszer értesítést mobilkészülékünkre vagy éppen mikor induljon el a kamerán a rögzítés. Mindez egy letisztult, ikonos felületen, bárki számára pillanatok alatt elsajátítható módon.

“A D-Link nemcsak egy új termékcsaládot mutat be most, hanem a piaci igényeknek megfelelően irányt is vált. A jövő otthonaiban nem külön-külön működő eszközök, hanem egymással együttműködő rendszerek biztosítják a kényelmet és a biztonságot.” – mondta Ebinger Norbert, a D-Link Magyarország Képviselet vezetője.

“Ma még ha okos otthonokról vagy intelligens házról beszélünk, mindenkinek többmillió forintos, erre specializált cégek által telepített rendszerek jutnak az eszébe. A D-Link ezen rendszerek előnyeit hozza most el a mindennapi vásárlók számára megfizethető és egyszerűen kezelhető eszközökkel illetve ezekbő szabadon építhető rendszerekkel.” – fejtette ki Ebinger Norbert a D-Link megoldásának újdonságát.

A mydlink Home termékcsalád tagjai:

mydlink™ Home Smart Plug (DSP-W215)

A Smart Plug egy intelligens konnektor, mely nemcsak távolról vezérelhető, de rendelkezik beépített hőmérséklet-érzékelővel és túlmelegedés elleni védelemmel valamint képes az áramfogyasztás mérésére. Az intelligens konnektor push üzenetben jelzi, ha a mért áramfogyasztás túllépte a beállított értéket.

 

mydlink™ Home Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150)

A vezeték nélküli mozgásérzékelő a rendszer építőköveként különböző eseményeket válthat ki mozgás érzékelése esetén: jelezhet a Smart Plugba dugott lámpának, hogy kapcsoljon fel vagy éppen elindíthatja a kamerán a rögzítést.

mydlink™  Home Monitor HD (DCS-935L)

A HD Monitor egy nagyfelbontású kamera Wireless AC Wi-Fi kapcsolattal, éjjellátó funkcióval és beépített mikrofonnal. A kártyafiókba SD kártyát helyezve akár helyben is képes rögzíteni a felvételeket.

mydlink™  Home Monitor 360 (DCS-5010L)

A Home Monitor 360 egy teljesen körbeforgó, dönthető, zoom funkciós kamera, melyből elég akár egy is az egész lakás megfigyelésére.

mydlink™ Home alkalmazás

A mydlink Home egy ingyenes Android és iOS alkalmazás a D-Link okos otthon termékcsaládjának irányítására. Az alkalmazásból elvégezhető a készülékek telepítése, beállítása, és itt hozhatók létre az automatizálási szabályok is.

A megoldásról részletes információk olvashatók a www.dlink.com/mydlinkhome oldalon. A mydlink Home termékcsalád december elejétől Magyarországon is elérhető.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák