Connect with us

technokrata

Most 4K filmeket is kapsz új tévéd mellé

Smart home

Most 4K filmeket is kapsz új tévéd mellé

Ha most vásárolsz televíziókészüléket a promócióban résztvevő 2014-es Sony BRAVIA 4K Ultra HD modellek közül, öt fantasztikus 4K filmet kapsz ajándékba. Tíz hollywoodi kasszasiker közül választható ki az öt kedvenc, amelyeket lenyűgöző 4K felbontásban nézhet meg otthonában.

A vásárlást igazoló blokk ellenében a Sony honlapjáról megrendelheted a filmeket, amelyek hordozható merevlemezen érkeznek.

Ez a promóció is bizonyítja, hogy a 4K tartalmak megállíthatatlanul törnek előre, hiszen 4K minőségű filmek már az Amazonon is elérhetőek.

A választható tíz film között több klasszikus és kortárs BAFTA és Oscar-díjas alkotás szerepel:

1. A csodálatos Pókember
2. A csodálatos Pókember 2.
3. Pénzcsináló
4. Fék nélkül
5. Az emlékmás
6. Salt ügynök
7. Szellemirtók
8. A Hazafi
9. Föld inváziója – Csata: Los Angeles
10. Philips kapitány

A promóció 2014. október 31. és 2014. december 27-e között tart, és a filmcsomagot 2015. január 31-ig lehet igényelni. A kiválasztott filmeket 2015. szeptember 30-ig lehet letölteni, és 2016. szeptember 30-ig lehet nézni őket.

A Sony 4K TV sorozatának legújabb modellje, a BRAVIA S90 is részt vesz a promócióban. A 75”-os és 65”-os méretben is elérhető ívelt televízión csodálatosan mutatnak a 4K tartalmak. A továbbfejlesztett képtechnológiának köszönhetően minden tartalom lenyűgözően élethű, kristálytiszta és világos. Az új 4.2 csatornás Multi-angle Live Speaker rendszer különálló meghajtó egységeket használ a tökéletes térhatás érdekében.

További információt a Sony 4K Ultra HD TV-kről a http://4k.sony.hu/ honlapon talál.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle