Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új lökést ad a tévéinek a Sony

Smart home

Új lökést ad a tévéinek a Sony

Az Android TV platformra épül majd a jövő Sony készülékeinek java.

A 80-as és 90-es években a televízió neve összeforrt a Sony-val. A japán óriás uralta a tévékészülékek piacát, egyre másra jelentek meg a jobbnál jobb újdonságok. Az LCD láz azonban véget vetett ennek az uralomnak, mára pedig “mindössze” a piac harmadik legnagyobb szereplője a Sony, messze lemaradva a Samsungtól és az LG-től.

Ez persze egyáltalán nincs ínyére a gyártónak, ezért minden erejükkel azon vannak, hogy ezen a trenden fordítsanak. Ennek a törekvésnek a “szülöttje” lesz a jövő évi modellpaletta, mely külföldi források információi alapján Android TV-vel kerül majd a boltok polcaira.

sonyandroidtv

Az alapmodellek kivételével így minden új Bravia televízió okossá válik, mely jelentős előrelépés lesz a jelenlegi palettához képest. Hasonló lépésre szánta el magát idén az LG, a dél-koreai óriás januárban leplezte le az első, webOS alapú modelljeit, melyek az eredetileg a  Palm által kifejlesztett, mára alaposan átalakult rendszert használják.

Akármit is hoz a jövő, ez a bejelentés talán megerősítés arra vonatkozóan, hogy a Sony nem szeretne megválni a televíziós üzletágától és a részleg nem jut a VAIO-k sorsára.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés