Connect with us

technokrata

A Toshiba sem marad le a csúcstévék terén

Smart home

A Toshiba sem marad le a csúcstévék terén

A Toshiba az IFA-n bemutatta legújabb L24 és a T54 típusú tévé készülékeit.

AToshiba Europe GmbH bejelentette legújabb, T54-es sorozatú tévékészülékeit, melyek mozizásra optimalizált üzemmóddal is rendelkeznek, így ötvözik a kiváló képminőséget, a gyors képfeldolgozás képességét, a 3D-s megjelenítést és a legfontosabb okostévé funkciókat. A 102 cm-es (40”) és 121 cm-es (48”) méretben kapható, kedvező árú modellek kiváló vizuális élményt nyújtanak kedvező áron.

Mozizásra tervezve

A gondosan megtervezett, előzetes beállítások révén a T54 képminősége mindig a tartalomnak megfelelően optimalizált. Ezen beállítások egyike az ún. Mozi vagy Cinema mód, melyet kifejezetten filmnézéshez fejlesztettek ki, és melynek révén még lélegzetelállítóbb élményben lehet részünk kedvenc videónk megtekintése közben.

A kijelző fényerejét a gyártás során a korábbi modellekhez képest megnövelték, a dinamikus kontrasztot – ami az árnyékban lévő tárgyak részletgazdag megjelenítését teszi lehetővé – megemelték, valamint a megjelenített kép világos részeit még jobb kiemelést kaptak, így a filmnézés egy sötét szobában is élvezetes – akár egy moziban. Az egyedi színek megjelenítése is változott, így a képalkotás és a színvisszaadás is rendkívüli módon javult. A megváltoztatott beállítások elhozták otthonunkba a moziélményt, így kényelmesen, nagy képernyőn, kiváló minőségben élvezhetjük kedvenc filmjeinket.

Problémamentes lejátszás

Az erőteljes, AMR+ 800 képfeldolgozó eljárás élesebb, tisztább képet eredményez, így az akciófilmek és sportesemények gyorsan mozgó jelenetei sem mosódnak el. A megnövelt processzorsebesség és a panel magas frissítési gyakorisága problémamentes, zavartalan lejátszást tesz lehetővé, az akció egyetlen pillanatáról sem maradunk le. A fejlett képfeldolgozás a kép élességét és tisztaságát is növeli, az nem vibrál, fényereje nem csökken, így tökéletes minőségben élvezhetünk minden izgalmas jelenetet.

Az okos választás

A T54 sorozatú készülékeket okostévé funkciókkal is ellátták, így számos online tartalom közül válogathatunk nappalink kényelmében. Egy gombnyomással, bármikor elérhetünk több zenei, szórakoztató és információs alkalmazást (a YouTube®-ot és időjárás kisalkalmazásokat is beleértve). A T54 sorozatú televízión Full HD minőségben böngészhetünk, hallgathatunk zenét, nézhetünk videókat vagy fotókat, vagy válogathatunk online videotékák kínálatából.

A beépített Wi-Fi® adapter és böngésző segítségével szörfölhetünk az interneten, könyvjelzőként menthetjük el kedvenc oldalaink címét, videotékák kínálatából választhatunk, így a leginkább kedvelt tartalmakat a számunkra legkényelmesebb időpontban tekinthetjük meg. A videorögzítő (PVR)[1] funkció révén pedig a műsorokat a csatlakoztatott merevlemezes meghajtóra (HDD) is rögzíthetjük.

Merüljön el a térhatású látványban

A T54 sorozatú televíziókat aktív záras 3D[2] technológiával látták el, így zavartalanul merülhetünk el a térhatású mozizás világában. A játék- vagy akciófilmeket teljes valójukban, Full HD felbontásban élvezhetjük. A beépített, erőteljes feldolgozóegység segítségével a készülék a korábbi, 2D-ben rögzített tartalmakat valós időben képes háromdimenzióssá alakítani, így régi, kedvenc filmjeinket eddig sosem látott módon élvezhetjük. A mélységszabályzó funkció lehetővé teszi, hogy kedvünk szerint, az éppen megtekintett tartalomnak megfelelően állítsuk be a 3D-s megjelenítést.

Saját felvételeink közvetlen lejátszása

A beépített médialejátszó és a számos csatlakozási lehetőség révén a T54-es sorozatú tévén szinte bármilyen formátumú, a csatlakoztatott merevlemezes meghajtón tárolt tartalmat megtekinthetünk. Lehetőségünk van továbbá a megfelelő mobil eszközön lévő videókat vagy zenéket vezeték használata nélkül a készülékre továbbítani. A beépített négy HDMI® porthoz többféle eszközt, például játékkonzolt vagy Blu-ray™ lejátszót csatlakoztathatunk. A két USB port pedig lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott meghajtókon tárolt fotóinkat, videóinkat családi vagy baráti körben is a nagy kijelzőn tekinthessük meg.

Toshiba T54 sorozat:

– Felbontás: Full HD (1920 x 1080) Edge LED TV
– AMR+ 800 (Active Motion & Resolution)
– Okostévé funkciók internetböngészővel
– Videorögzítés (PVR)
– Átalakítás 2D-ről 3D-re mélységszabályozással

 

AToshiba Europe GmbH bejelentette L24-es sorozatú, kedvező árú tévékészülékeinek új modelljeit is, a 102 cm-es (40”) és a 127 cm-es (50”) változatokat, melyek Full HD felbontású képernyővel és számos multimédiás funkcióval rendelkeznek. A beépített videorögzítő[1] (PVR) funkció segítségével kedvenc tévéműsorunkat egyszerűen rögzíthetjük, így azokat később is megtekinthetjük. Az új, nagy képernyős L24-es modellek az integrált médialejátszó és a számos csatlakozási lehetőség révén bármely lakásban ideálisak.

Semmiről nem marad le

A videorögzítő (PVR) funkció segítségével felvehetjük kedvenc műsorainkat, így azokat bármikor megtekinthetjük. Nem kell tehát ragaszkodnunk az előre megadott időpontokhoz: akkor nézhetjük meg kedvenc sorozatunk legújabb részét vagy egy izgalmas focimeccset, amikor csak kedvünk tartja. A PVR1 funkció a műsort közvetlenül a csatlakoztatott merevlemezes meghajtóra (HDD) rögzíti.

Felhasználóbarát kezelőfelület

A beépített médialejátszó segítségével az L24-es sorozatú televíziók nem csupán a tévéműsor megtekintésére alkalmasak. A lejátszó felhasználóbarát kezelőfelülete révén a korábban rögzített filmeket, tévéprogramokat, vagy a csatlakoztatott USB meghajtón található videókat, fotókat könnyedén, kedvünk szerint tekinthetjük meg a nagy képernyőn, együtt, családi vagy baráti körben.

Kényelmes csatlakozás

Az L24-es sorozatú tévékészülékekben számos csatlakozó található. A két HDMI® port révén a tévéhez játékkonzolt vagy akár Blu-rayTM lejátszót is csatlakoztathatunk, így válhat a nagyképernyős készülék a család szórakoztatóközpontjává. A PC bemenet továbbá lehetővé teszi, hogy számítógépüket nagy kijelzővel használhassuk, vagy akár bármilyen online tartalmat mutassunk be nagyobb nézőközönségnek.

Az új L24-es modelleket a Toshiba egységes dizájnkoncepciója alapján tervezték, így bármely környezetben jól mutatnak.

Az új L24 modellek 2014. negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

Toshiba L24 nagy képernyős tévékészülékek:

– Felbontás: Full HD 1920 x 1080p LED TV
– AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
– Videofelvétel1 (PVR)
– Lejátszás USB/HDD meghajtókról
– Csatlakozás: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC bemenet, 1 x RGB
– Hangrendszer: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
– Vevőegységek: DVB-T/-T2 /-C, analóg[2]
– Képernyőméretek: 102 cm (40”) és 127 cm (50”)

 

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák