Connect with us

technokrata

Elkészült a világ első lebegő hangszórója, az Om One

Smart home

Elkészült a világ első lebegő hangszórója, az Om One

A hordozható hangszóró lebegve töltődik a töltőállomáson.

Az Om One a lenyűgöző dizájnon kívül, egy roppant hasznos és praktikus koncepciót is bemutat. A mágneses talp nem csak a lebegésért felel, hanem energiával látja el a hordozható gömb alakú hangszórót, így ha magunkkal vinnénk, nem kell külön órákat tölteni.

A 110 decibeles 3 wattos RMS erősítő és a hangszórók a lebegő testben helyezkednek el remek hangminőséget biztosítva, és az akkumulátor 15 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. Elég ha csak felkapjuk a 0.3 kg-os golyót és már mehetünk is. A párosítás Bluetooth 4.0-án keresztül történik, ezért szinte minden eszközzel összekapcsolható, és kettőt párosítva sztereó hangszóróként is használhatjuk. A beépített mikrofonnak köszönhetően akár egy kihangosítóként is tud működni.

A vállalat a saját oldalán gyűjt tőkét az induláshoz, és a kitűzött cél már nincs messze, hiszen a 100 000 dollárból 37 000 összegyűlt, és még 49 nap van hátra. Ha most rendeljük elő 20 dollár kedvezményt kapunk, és már 179 dollárért a miénk. A szállítások idén karácsonykor kezdődnek.

https://www.youtube.com/watch?v=XCfhdmC7oMYSzólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle