Connect with us

technokrata

Új csúcskategóriás 4K tévét mutatott be a Sony

Smart home

Új csúcskategóriás 4K tévét mutatott be a Sony

A BRAVIATM S90 mindenkit elvarázsolt a lenyűgöző 4K felbontásával és a magával ragadó térhatású hangzással.

Egy hétköznapi televízió nem nyújthat olyan páratlan élményt, mint a Sony új BRAVIATM S90 4K Ultra HD televíziója, amely lenyűgöző kialakításának köszönhetően a felhőtlen szórakozás élményét biztosítja. Kétfajta méretben, 75”-os és 65”-os kivitelben is elérhető. Az S90 vékony, finoman kontúrozott kijelzője elképesztően élethű és természetes 4K képet eredményez, melynek felbontása a Full HD négyszerese. A kijelző precízen tervezett íveinek köszönhetően a nézők az események középpontjában érezhetik magukat, miközben mindannyian kényelmesen élvezhetik az élethű látványt. Rajong a filmekért, a drámákért vagy a sportért? A Sony továbbfejlesztett képtechnológiának köszönhetően kedvenc tartalmait lenyűgöző élességben és valósághűen élvezheti.

Páratlan képek, tökéletes ívek

A TRILUMINOSTM kijelző páratlanul élethű piros, zöld és kék színeket ad vissza. A kiterjesztett Dynamic RangeTM  intelligens módon kijavítja a túl világos vagy éppen túl sötét színeket. A Sony 4K X-Reality PRO technológia felskálázza a hagyományos televízió adásokat és a Blu-ray filmeket, így hihetetlen részletességgel élvezheti kedvenc műsorait. Az S90 ugyanazt a képminőséget nyújtja, mint az elismert Sony X9 4K TV.

Magával ragadó többcsatornás hangzás

Az S90-ben most először mutatkozik be a Sony 4.2 csatornás Multi-angle Live Speaker    rendszere, amely különálló meghajtó egységeket használ a bal és jobb oldali, valamint a surround csatornákhoz, a tökéletes térhatás érdekében. A ClearAudio+ Discrete Processing funkció megtartja az eredeti többcsatornás hangzást, kiemelkedő tisztasággal és részletességgel. Dőljön hátra a kanapén, és élvezze a szétáradó 360°-os térhatású hangzást, amely körülveszi Önt.

A televízióban található két mélyhangszóró garantálja a gazdag és erőteljes basszusokat. Ha még több basszushangra lenne szüksége, akkor a csomagban található SWF-BR100B típusú fényes fekete színű vezeték nélküli mélysugárzónak köszönhetően tökéletesítheti a hangélményt. A világos tónusokat kedvelők számára a fehér színű SWF-BR100 típusú vezeték nélküli mélysugárzót ajánljuk.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek