Connect with us

technokrata

Itt a 100%-osan környezetbarát elektronikus hirdetőtábla

Ricoh_Eco_Billboard

Smart home

Itt a 100%-osan környezetbarát elektronikus hirdetőtábla

A Ricoh felkapcsolta a tokiói Ginza kerületében található San-ai Dream Center Building tetején felállított hirdetőtáblát, mely kizárólag a nap- és szélenergiával működik, ezáltal 100%-ig környezetbarát. A hirdetőtábla tervek szerint 2014. augusztus végére lesz kész teljesen.

A Ricoh eddig New Yorkban, Londonban és Sydneyben állított fel 100%-ig fenntartható elektronikus hirdetőtáblát. A megváltoztatott ginzai hirdetőtábla azt jelenti, hogy a Vállalat világszerte már négy marketing régiójában telepített környezetbarát hirdetőtáblát, beleértve Amerikát, Európát, a Csendes-óceáni térséget, Kínát és immár Japánt is (Japánban 2003 áprilisában az oszakai Kita-kuban üzembe helyeztek egy 100%-osan környezetbarát elektronikus hirdetőtáblát, amit 2011 júniusában távolítottak el új épületek miatt).

Mivel a környezetbarát hirdetőtáblák nem használnak semmilyen külső áramforrást, erősen függenek az időjárástól, ezért nem mindig világítanak. A Ricoh bízik benne, hogy népszerűsíteni tudja a környezettudatosságot a nyilvánosság körében, ezáltal további lépéseket tehet a fenntartható társadalom irányába ahelyett, hogy pusztán promotálja a Vállalatot. Ezeknek a hirdetőtábláknak az installálása része a Vállalat stratégiájának, ami a természetes energiára fókuszálva kommunikálja a cég álláspontját. Azzal, hogy Japán kereskedelmi központjának számító Ginzában található San-ai Dream Center Building-en üzemeltet 100%-ig környezetbarát elektronikus hirdetőtáblát, a Ricoh reméli, hogy a lehető legtöbb embert képes a tudatos energiatakarékosságra buzdítani nemcsak az országban, de végső soron az egész világon is.

Ricoh_Eco_Billboard

Az új szerkezetet a 78 napelem és négy kis szélturbina által működtetett 20 akkumulátorban tárolt elektromosság látja el fénnyel.  Az átlagosan generált napi energia körülbelül 39 000 Wh.

A Ricoh Csoport összes munkavállalója együttes erővel tesz kezdeményezéseket a Csoport környezetre való hatásának csökkentése érdekében azzal a nagyravágyó céllal, hogy 2050-re a 2000-es év szintjének nyolcadára csökkentse a hatásokat. A Csoport teljes mértékben kihasználja a természetes energiát a környezetbarát táblák alkalmazása mellett más területeken is.

A Ricoh 2002-ben kapta meg a REC bizonyítványt (Renewable Energy Certificates – Megújuló Energia Tanúsítvány), 2006-ban átvette Numazu Plant, majd 2011 februárjában egy egyesült államokbeli termelő leányvállalat környezetbarát rendszereit.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő