Connect with us

Megdöbbentő: Ennyit spórolhatunk a nyomtatáson!

X585 control panel keyboard_HR

Smart home

Megdöbbentő: Ennyit spórolhatunk a nyomtatáson!

Szerencsére van egy jó megoldás.

Évi több milliárd forint költségmegtakarítást eredményezhetne a hazai KKV szektor számára amennyiben a cégek működésüknek megfelelő nyomtatási technológiára váltanának. Míg a 15 felhasználó feletti, illetve a nagyvállalati környezetben a lézernyomtatás sok esetben továbbra is a megfelelő választás, a kisvállalkozások számára a legfejlettebb tintasugaras technológia akár a felére is csökkentheti a nyomtatási költségeket.

A nyomtatással kapcsolatos kiadásokat a nyomtató beszerzési ára, a kellékanyag, az energia-felvétel, a papírfelhasználás és a karbantartási-költségek határozzák meg. Költségcsökkentés csupán minőségi vagy mennyiségi kompromisszumokon keresztül volt elérhető, mint a színes nyomtatás csökkentése vagy a nyomtatás számának korlátozása.

X585 control panel keyboard_HR

A nyomdaiparban már bizonyított technológia adoptálásával a HP Officejet Pro X nyomtatócsalád forradalmi változásokat hoz az irodai nyomtatás területére. Az új technológiának köszönhetően kategóriájában jelentősen tudja növelni az eddig megszokott nyomtatási sebességet, miközben a költségek csökkentéséről is gondoskodik. A HP Officejet Pro család a kisirodai lézernyomtatók oldalankénti költségeinek akár feléért képes minőségben egyenértékű nyomatok készítésére. Ezen túlmenően a HP Officejet Pro X színes nyomtató sorozata a HP PageWide technológiájának köszönhetően akár 70 irodai minőségű oldal nyomtatására is képes percenként.

A HP Magyarország számításai szerint a 10-49 főt foglalkoztató hazai kisvállalkozások átlagosan havi 3000 oldal nyomtatási teljesítmény mellett az Officejet Pro X technológiájának köszönhetően havonta akár 17 000 forintot is megspórolhatnak a kisirodai lézernyomtatókkal szemben, miközben havi 2 órával kevesebb idő telne el nyomtatással. Ennek eredményeként az idehaza működő több mint 30 000  kisvállalkozás havi szinten akár fél milliárd forint költséghatékonyságot is elérhetne.

A HP PageWide technológia lényege, hogy miközben a papír mozog, a lapszélességű nyomtatófej stabilan áll, ennek köszönhető a gyorsan és halkan megszülető eredmény. Mivel nyomtatás közben az egyedüli mozgó alkatrészeket a laptovábbító mechanika jelenti, így a készülék hosszú távú megbízhatósága is adott.

Officejet Pro X 576dw foto 1

A HP PageWide technológián alapulnak a vállalati felhasználásra fejlesztett legújabb HP OfficeJet Enterprise X tintasugaras nyomtatócsalád tagjai is. A HP Officejet Enterprise Color X555 ás X585 sorozatok egyesítik a HP vállalati lézernyomtatók által nyújtott sokrétű tudást a PageWide technológia forradalmi megoldásaival. Ennek köszönhetően a megbízhatóság és a széleskörű alkalmazhatóság mellett, a HP OfficeJet Enterprise X nyomtatók képesek akár kétszer akkora sebességgel és fele akkora lapköltséggel működni, mint a hasonló teljesítményű lézernyomtatós társaik. A HP OfficeJet Enterprise X termékek ugyancsak képesek a 70 irodai minőségű oldal percenkénti nyomtatására.

„A KKV szektor szereplőinek érdemes újragondolni a mindennapi nyomtatásról alkotott véleményüket és átértékelni milyen termékre van szükségük a cégük költségeinek és hatékonyságának optimalizálásához. A legújabb tintasugaras termékek sok esetben nyújtanak kedvezőbb alternatívát a megszokott lézernyomtatókkal szemben.” – mondta Takáts Kristóf, a HP vezérigazgató-helyettese.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő