Connect with us

technokrata

Az eszköz ami minden kütyübolond háztartásából hiányzott

goji_lock_with_camera

Smart home

Az eszköz ami minden kütyübolond háztartásából hiányzott

Végre megérkezett az okostelefonnal vezérlehető zár.

Igen különleges termékkel állt elő a Goji. Az amerikai gyártó újdonsága megoldást próbál nyújtani az egyre növekvő kulcsáradatra, és a lakásba való bejutást az okostelefonunkra bízná. A kamerával is felszerelt egység segítségével nincs szükségünk kulcs használatára, egyszerűen a mobil érzékelésével nyílnának az ajtók, épp olyan egyszerűen, mint ahogy a képernyőt oldjuk fel. A beépített kamerának a hála a Goji a távolból is megmutathatja, hogy ki áll az ajtónk előtt, így, ha egy szerettünk túlságosan korán érkezik, út közben is beengedhetjük.


goji_lock_with_camera

Egy ilyen eszköz esetén kulcskérdés a biztonság, így a Goji 256 bites titkosításon keresztül kommunikál az iOS vagy Android rendszert futtató okostelefonunkkal. Nem mellékes az sem, hogy a gyártó állítása alapján egy olyan mechanikai védelem is került bele, melyre nincsenek felkészülve a tolvajok. Akkor sincs gond, ha esetleg elhagynánk hőn szeretett eszközünket, a vállalat a nap 24 órájában üzemeltet egy Call Centert, ahonnan a távolból letilthatjuk a mobil hozzáférését. Mivel az is előfordulhat, hogy nem tudunk kapcsolatba kerülni a külvilággal, így a Goji hagyományos kulccsal is nyitható, mindössze a fedelet kell eltávolítanunk.

Goji_Smart_Lock_assess_key_hole

A Goji első példányai júniusban kerülnek a boltok polcaira, nem kevesebb mint 299 dolláros áron. Ez nem kevés pénz, ám egy ennyire letisztult dizájnnal és fejlett funkcionalitással rendelkező eszközt minden bizonnyal sokan meg fognak majd vásárolni a tengeren túlon.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd