Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az eszköz ami minden kütyübolond háztartásából hiányzott

Smart home

Az eszköz ami minden kütyübolond háztartásából hiányzott

Végre megérkezett az okostelefonnal vezérlehető zár.

Igen különleges termékkel állt elő a Goji. Az amerikai gyártó újdonsága megoldást próbál nyújtani az egyre növekvő kulcsáradatra, és a lakásba való bejutást az okostelefonunkra bízná. A kamerával is felszerelt egység segítségével nincs szükségünk kulcs használatára, egyszerűen a mobil érzékelésével nyílnának az ajtók, épp olyan egyszerűen, mint ahogy a képernyőt oldjuk fel. A beépített kamerának a hála a Goji a távolból is megmutathatja, hogy ki áll az ajtónk előtt, így, ha egy szerettünk túlságosan korán érkezik, út közben is beengedhetjük.


goji_lock_with_camera

Egy ilyen eszköz esetén kulcskérdés a biztonság, így a Goji 256 bites titkosításon keresztül kommunikál az iOS vagy Android rendszert futtató okostelefonunkkal. Nem mellékes az sem, hogy a gyártó állítása alapján egy olyan mechanikai védelem is került bele, melyre nincsenek felkészülve a tolvajok. Akkor sincs gond, ha esetleg elhagynánk hőn szeretett eszközünket, a vállalat a nap 24 órájában üzemeltet egy Call Centert, ahonnan a távolból letilthatjuk a mobil hozzáférését. Mivel az is előfordulhat, hogy nem tudunk kapcsolatba kerülni a külvilággal, így a Goji hagyományos kulccsal is nyitható, mindössze a fedelet kell eltávolítanunk.

Goji_Smart_Lock_assess_key_hole

A Goji első példányai júniusban kerülnek a boltok polcaira, nem kevesebb mint 299 dolláros áron. Ez nem kevés pénz, ám egy ennyire letisztult dizájnnal és fejlett funkcionalitással rendelkező eszközt minden bizonnyal sokan meg fognak majd vásárolni a tengeren túlon.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés