Connect with us

technokrata

Az eszköz ami minden kütyübolond háztartásából hiányzott

goji_lock_with_camera

Smart home

Az eszköz ami minden kütyübolond háztartásából hiányzott

Végre megérkezett az okostelefonnal vezérlehető zár.

Igen különleges termékkel állt elő a Goji. Az amerikai gyártó újdonsága megoldást próbál nyújtani az egyre növekvő kulcsáradatra, és a lakásba való bejutást az okostelefonunkra bízná. A kamerával is felszerelt egység segítségével nincs szükségünk kulcs használatára, egyszerűen a mobil érzékelésével nyílnának az ajtók, épp olyan egyszerűen, mint ahogy a képernyőt oldjuk fel. A beépített kamerának a hála a Goji a távolból is megmutathatja, hogy ki áll az ajtónk előtt, így, ha egy szerettünk túlságosan korán érkezik, út közben is beengedhetjük.


goji_lock_with_camera

Egy ilyen eszköz esetén kulcskérdés a biztonság, így a Goji 256 bites titkosításon keresztül kommunikál az iOS vagy Android rendszert futtató okostelefonunkkal. Nem mellékes az sem, hogy a gyártó állítása alapján egy olyan mechanikai védelem is került bele, melyre nincsenek felkészülve a tolvajok. Akkor sincs gond, ha esetleg elhagynánk hőn szeretett eszközünket, a vállalat a nap 24 órájában üzemeltet egy Call Centert, ahonnan a távolból letilthatjuk a mobil hozzáférését. Mivel az is előfordulhat, hogy nem tudunk kapcsolatba kerülni a külvilággal, így a Goji hagyományos kulccsal is nyitható, mindössze a fedelet kell eltávolítanunk.

Goji_Smart_Lock_assess_key_hole

A Goji első példányai júniusban kerülnek a boltok polcaira, nem kevesebb mint 299 dolláros áron. Ez nem kevés pénz, ám egy ennyire letisztult dizájnnal és fejlett funkcionalitással rendelkező eszközt minden bizonnyal sokan meg fognak majd vásárolni a tengeren túlon.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom