Connect with us

Hirdetés

technokrata

Milyen lesz a jövő tévéje?

Smart home

Milyen lesz a jövő tévéje?

Az Ericsson a fizetős tévészolgáltatás minőségét és tartalommélységét integrálja a személyre szóló, interaktív, „Over The Top” szolgáltatásokkal és több-képernyős megoldásokkal.

A modern technológiák sok más mellett a televíziózást és a médiafogyasztás egyéb módjait is újradefiniálják. A felhasználóélmény azonban még mindig sokszor töredezett és általában véve is csalódást keltő lehet. Eközben egyre jellemzőbb a különböző videó-szolgáltatások és különböző eszközök váltakozó használata, azaz a több-képernyős tartalom megtekintés. 2020-ra legalább 50 milliárd csatlakoztatott eszköz lesz a hálózatba kapcsolt társadalomban, és közülük 15 milliárd videó-szolgáltatást is nyújt majd a felhasználóknak.

Az Ericsson ezeket a tendenciákat is szem előtt tartva alkotta meg a „Future TV Anywhere” megoldását, mely a jövőbeni tévézés ökoszisztémáját képes már ma is nyújtani . Ebben a jövőben a televízió bárhol, bármilyen eszközön elérhető lesz, az élmény pedig az felhasználók igényei szerint változik, fejlődik. A megoldás a modern internetes technológiákat viszi el a televíziózás világába is. Segítségével a szolgáltatók a fizetős tévé minőségét és tartalommélységét integrálhatják az „over the top” videó-szolgáltatások interaktivitásával és többképernyős megtekintési lehetőségeivel.

IPTV.jpg.620x320_q85_crop_upscale

Az Ericsson egy olyan integrált, végpont-végpont platformot épít ki a fizetőstévé-szolgáltatók részére, amely teljes egészében az internetes és felhőtechnológiákon alapul. Az új szolgáltatási modell keretében nyújtott szoftver lehetővé teszi, hogya televízió szolgáltatók gyorsan reagáljanak a piac igényeire, egy olyan skálázható szolgáltatással, amely képes kezelni az élő TV adásokhoz kapcsolódó hálózati terheléseket. Mindezek mellett a rendszer képes a szolgáltatók munkáját segítő adatbányász rendszerek kiszolgálására is.

Az Ericsson a 2014-es Mobil Világkongresszuson ismerteti „Future TV Anywhere” megoldását, felhasználói felületét és funkcióit.

Az Ericssoné a világ legelterjedtebb IPTV-platformja, és a vállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a videó-technológiák terén. Az Ericsson egyedülálló televíziós és médiaportfóliója olyan megoldásokat is tartalmaz, mint például a továbbfejlesztett tömörítés és a csúcsminőségű tartalomszolgáltatás.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés