Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony már 2,1 millió Playstation 4-et adott el

Smart home

A Sony már 2,1 millió Playstation 4-et adott el

A Playstation 4 nemzetközi eladásai meghaladták a 2,1 millió darabot, miután az új konzol Európában, Ausztráliában és Latin Amerikában is piacra került.

Már december első napján túllépett a 2,1 millió példányon a PS4™ konzol. Ez a példányszám tartalmazza a november 29-én Európában és Ausztráliában eladott 700 ezer darabot is.

A PS4™ november 15-én jelent meg az Egyesült Államokban és Kanadában, majd november 29-én Európában, Ausztráliában és Latin Amerikában – jelenleg pedig 32 országban kapható.

A játékkonzol magyarországi bemutatásának napja várhatóan december 13.  A játékosok először az Allee bevásárlóközpontban található 576 boltban találkozhatnak majd a PS4™-el, a december 12-én megtartott éjféli nyitvatartás során. Az eseményre csak a konzolt előrendelő első 300 kiválasztott kap meghívást. A cosplay versennyel és egyéb programokkal színesített bemutatón több mint 200 játékos pedig már át is veheti új konzolját.

PS4-retail-box-600x460

„A PS4™-é a Sony PlayStation történetének legsikeresebb Észak-Amerikai bemutatkozása, melyet hasonló siker követ a többi kontinensen” – emelte ki Andrew House, a Sony Computer Entertainment Inc. elnök-vezérigazgatója.

A szakember hozzátette, hogy már előrendelésekben sokkal több készülék fogyott el, mint amennyit a Sony jelenleg szállítani képes, de a cég mindent megtesz azért, hogy karácsonyra elég konzol kerüljön a boltokba. „Rendkívül hálásak vagyunk a PlayStation rajongóknak az újra és újra megmutatott végtelen szeretetükért és támogatásukért” – tette hozzá Andrew House.

A rajongást egyébként mindennél jobban mutatja, hogy az újdonsült PS4™ tulajdonosok a néhány nap alatt már több mint 6,5 millió képernyőfelvételt osztottak meg a Facebookon, a Twitteren, a Ustreamen és a Twitchen, ami annak köszönhető, hogy az új vezeték nélküli PS4™ kontroller egyetlen “Share” gomb lenyomásával lehetővé teszi a játékmenet megosztását.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés