Connect with us

Kortalan műalkotás a nappaliban: újabb UHD TV-k a Samsungtól

F9000_4

Smart home

Kortalan műalkotás a nappaliban: újabb UHD TV-k a Samsungtól

Samsung UHD TV-k a boltokban 65 és 55 hüvelykes képernyőátmérővel.

A prémium dizájnt és rendkívüli képminőséget képviselő Samsung F9000 UHD okostévék a jövő megújítható televíziói, amelyek nemcsak kialakításukban kortalanok, hanem képességeikben is évről évre naprakészek maradnak.

„Kistestvéreket” kapott a piac legelső és eddigi legnagyobb méretű, 85 hüvelykes Ultra HD televíziója, ugyanis már Magyarországon is kapható az 55, illetve 65 hüvelykes F9000 UHD TV. Az újdonságok a Full HD-nál négyszer  nagyobb, Ultra HD felbontás révén minden korábbinál részletesebb, tisztább képet adnak. Ezenfelül fényerejük is páratlan, és a legmélyebb fekete árnyalatoknak köszönhetően pedig kiváló kontrasztot kínálnak a lélegzetelállítóan életszerű képminőség érdekében.

F9000_2

A karcsú és áramvonalas F9000 UHD okostévék fémes színvilággal érkeznek. A minimalista, kortalan stílusú dizájnelemekkel ügyesen elrejtett beépített hangszórók és a mélynyomók 70W-os hangteljesítményre képesek, a One Connect Box pedig a multimédia lejátszók valamennyi csatlakozóját egybegyűjtve megszünteti a kábelek okozta káoszt. A TV-k képesek időről időre megújulni hardveresen és szoftveresen egyaránt, hogy tulajdonosaik mindig a legújabb szórakoztató elektronikai technológiát élvezzék anélkül, hogy évente új készüléket vásárolnának.

A továbbfejlesztett Samsung Smart Hub kezelőfelület felhasználóbarát, panelekre bontott kialakításával a TV kezdő képernyőjét szórakoztató és közösségi fókuszponttá alakítja át, így már nem csak a tévéadás áll a televízió által nyújtott élmények középpontjában. A beépített kamera, a videobeszélgetési lehetőség és a mobil eszközökkel történő egygombos tartalommegosztás révén az F9000 UHD TV-k a legmagasabb szintű felhasználói élményt kínálják.

F9000_6

Az újdonságok már hazánkban is kaphatók az alábbi ajánlott bruttó fogyasztói áron:

  • 55″ F9000 UHD TV: 999 900 Ft
  • 65″ F9000 UHD TV: 1 599 900 FtSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom